Π. Υ. Γυθείου "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής


Η Υπηρεσία μας τίμησε τους προστάτες της "τους τρεις παίδες εν καμίνω".
Σε μια σεμνή τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Διοικητές του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματός καθώς και ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού σταθμού του Δήμου Ευρώτα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου τίμησε σήμερα τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η Παρουσία των αρχών καθώς και του Αντιδημάρχου του Δήμου Ευρώτα, υπευθύνου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας απόστρατου του Σώματος κ. Δήμου Βέρδου, λάμπρυναν την εορταστική ατμόσφαιρα.
Μετά την εορταστική Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία που ακολούθησε, οι προσκεκλημένοι μας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν με ιδιαίτερη χαρά ένα κέρασμα που προσέφεραν οι οικογένειες των συναδέλφων προκαλώντας την έκπληξη όλων για την πρωτοβουλία και την ποικιλία των εδεσμάτων.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Βετεράνων Πυροσβεστών της Υπηρεσίας μας. Μοιράστηκαν μαζί μας παλιές μνήμες από γεγονότα, συμβάντα και... ευτράπελα που ανέσυραν από την μνήμη τους μιας και ο χώρος και η ημέρα το προκάλεσαν.
Η Διοίκηση της Υπηρεσίας μας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, τους εθελοντές και τις οικογένειες όλων, Υγεία, Οικογενειακή και Προσωπική Ευτυχία και φυσικά πάντα καλά αποτελέσματα σε κάθε Επιχειρησιακή Δράση!!!







 
Top