Ο Τόσκας δεν είπε ούτε καλημέρα στους αστυνομικούς!


Δημοσιεύουμε τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν χθες στη σελιδα "Μάχιμοι Αστυνομικοί" στο facebook και περιέχουν την αίσθηση που απέφερε το πέρασμα του 
υπουργού Δημόσιας Τάξης από τις εγκαταστάσεις του Ταε Κβο Ντο.

Είναι πλέον επικυρωμένο με τη βούλα, ότι ο κ. Τόσκας χαίρει της πλέριας συμπάθειας και εκτίμησης των αστυνομικών που υπηρετούν σε ΜΑΤ- ΥΜΕΤ και αυτοί με κάθε ευκαιρία αντσαποδίδουν το πάρθιο βέλος.

Διαβάστε συμπεριφορά υπουργού. Έχουν έπειτα άδικο όλοι όσοι αποφαίνονται ότι το μόνο που απομένει για να ξεπεράσει σε κύρος και ήθος παλιό κι επίσης στρατιωτικό υπουργό, είναι το χαστούκι σε αστυφύλακα; Συνιστούμε υπομονή, θα έρθει και αυτό...

ΣHMEPA TO ΠPΩI O YΠOYPΓOΣ MAΣ MAZI ME ANΩTATOYΣ AΞIΩMATIKOYΣ BPEΘHKAN ΣTO TAE KBO NTO.MEXPI EΔΩ OΛA KAΛA.
AYTO ΠOY EKANE MEΓAΛH ENTYΠΩΣH ΣTOYΣ ΣYNAΔEΛΦOYΣ HTAN OTI O YΠOYPΓOΣ OYTE KAN TOYΣ XAIPETHΣE K OI AΞIΩMATIKOI ΔΩΣAN AΠΛA KAΠOIEΣ ENTOΛEΣ.
KANEIΣ ΔE PΩTHΣE AN YΠAPXEI KAΠOIO ΠPOBΛHMA,AN YΠAPXEI MEPIMNA,AN YΠAPXOYN ΓANTIA K MAΣKEΣ ΩΣTE NA ΠPOΣTATEYΘOYN OI ΣYNAΔEΛΦOI.
AYTO ΠOY ΣYMBAINEI ΔEN TO ΔHMIOYPΓHΣAME EMEIΣ K ΠPEΠEI TOYΛAXIΣTON NA EXOYME TA KATAΛΛHΛA MEΣA ΓIA NA KANOYME TO KAΘHKON MAΣ.
MAΣ ANTIMETΩΠIZOYN ΣYNEXΩΣ ΣAN ANAΓKAIO ΚΑΚΟ,TOYΛAXIΣTON AYTH THN ENTYΠΩΣH ΔINOYN.

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Σημειώνουμε ότι από πληροφορίες του bloko.gr, μόνο ο υπαρχηγός κ. Κων. Τσουβάλας, προσέγγισε τους αστυνομικούς, ενημερώθηκε για κάποια προβλήματα και έδωσε κατευθύνσεις. 

- σχόλιο αστυνομικού: Λοιπόν δεν ειναι δυνατό να μην υπάρχουν γάντια μάσκες και αντισηπτικά ώστε να κανουμε με ασφάλεια την δουλειάς μας . Στο αλλοδαπών συγκεκριμένα έχουν 90 Μαροκινούς κλεισμένους σε μια αίθουσα χωρίς εξαερισμό και παράθυρα . Με την ΔΙΑΤ αλλα και τους λοιπούς συναδέλφους να ειναι σε αμεςη επαφή με τον χώρο .Οι μυρωδιές που αναδύουν απο εκει μεσα ειναι απερίγραπτες . Έχουμε και οικογένειες δεν θα μεταφέρουμε τις καθε λογής αρρώστιες στα παιδιά μας και στις γυναίκες μας !


- σχόλιο αστυνομικού: MA O "KΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!!ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!



- Επισης καλο θα ητανε οταν η φυσικη και πολιτικη ηγεσια επισκεφτετε την ΔΑΕ τα συγχαρητηρια για την "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" στα τελευταια μετρα να τα αποδιδουν και να τα μεταφερουν και στο κατωτερο προσωπικο και να μην τα προσδιδουν μονο προσωπικα στους αξιωματικους της υπηρεσιας μας οπως μαθαμε... 

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 

- Η ΜΙΣΗ ΔΑΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 48ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ;ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΝΟΥΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ. 

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 

 
Top