«Έχει ο καιρός γυρίσματα» - Οι παροιμίες είναι πάντα σωστές…

Το τμήμα Σ.Α. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διέγραψε τον κ. Τάσο Μανιάτη. Ο εκφυλισμός της ανοχής


"Με αφορμή δημόσιες αναρτήσεις και δημοσιεύματα του κ. Τάσου Μανιάτη, Γραμματέα της Ε.Α.Π.Σ., γίνεται γνωστό ότι αυτός δεν αποτελεί μέλος του συντονιστικού του Τμήματος Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό και οι όποιες δημόσιες θέσεις και απόψεις του, δεν απηχούν τις θέσεις του Τμήματος και δεν εκπροσωπούν καμία αντίληψη στο εσωτερικό αυτού."

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ότι ο συνάδελφος κ. Τάσος Μανιάτης ήταν ο πρωτεργάτης της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης Α.Ε.Π.Π. (Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών). Επίσης ήταν επί σειρά ετών και εξακολουθεί να είναι μέλος του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.). Είναι αυτός ο συνάδελφος που κατηγόρησε δημόσια το εκλεγμένο μέλος στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. της Πανελλαδικής παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' και επίσης εκλεγμένο μέλος του συνδυασμού ''Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες της Αττικής'' στο Δ.Σ., κ. Γρηγόριο Σκιαδόπουλο (Πυροσβέστης), ότι τον εξύβρισε και ότι ΘΑ τον προπηλάκιζε στη μεγάλη πορεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πριν λίγες ημέρες παρουσία χιλιάδων κόσμου!!! Είναι δυνατόν μπροστά σε τόσο κόσμο να έγιναν αυτά και ΚΑΝΕΝΑΣ να μην έπραξε οτιδήποτε, αλλά όλοι να τους παρακολουθούσαμε στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους? Ο χρόνος δικαιώνει και αυτούς που είναι αληθινοί και αποκαλύπτει ποιος δεν είναι... Όλα τα γεγονότα αυτά τα αφήνουμε στην κρίση σας.

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα bloko.gr την 26-2-2016.
''Πριν από κάποια χρόνια, προ εξουσιαστικού μικροβίου και αυταρχισμού, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, παρά το μικρό εκλογικό μέγεθος ήταν μια μεγάλη δεξαμενή σκέψης και ελευθερίας στη διατύπωση της άποψης. Όσο ρεφορμιστική ή εξτρεμιστική κι αν ήταν, έμπαινε μπρος στο αμφιθέατρο της κριτικής για να συζητηθεί και ανεξαρτήτως εάν έχαιρε έγκρισης ή όχι, γινόταν ανεκτή, στην όνομα της αποδοχής του διαλεκτικού δομικού στοιχείου της δημοκρατίας.
Προϊόντος του χρόνου και πλέον νομής- διαχείρισης της εξουσίας, τα πνεύματα και ο φονξιοναλισμός της εξουσίας εκφύλισαν την ανοχή στο διαφορετικό τρόπο σκέψης και στη 
διατύπωση της κριτικής για τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 
Δυστυχώς σύντροφοι, όχι μόνο γίνατε ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά πια, συμπεριφέρεστε και ως ΠΑ.ΣΟ.Κ.''


http://anexartitoipyrosvestes.blogspot.gr/
 
Top