Φουτουριστικό "πράσινο" όχημα αστυνομίας!Φουτουριστικό "πράσινο" όχημα αστυνομίας!
Την ανάγκη για ένα ευέλικτο, μικρό αλλά και γιατί όχι οικολογικό όχημα στην διαθέσει των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών, ειδικά για αεροδρόμια, λιμάνια, μεγάλα εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα έρχεται να καλύψει η εταιρεία T3Motion Inc για της ανάγκες της αστυνόμευσης και παροχής βοηθείας.
 
T3 Series Electric Stand-up Vehicles ESV-2
 
Πρόκειται για το ηλεκτρικό όχημα T3 SERIES ESV. Ο αναβάτης στέκεται επάνω του, κρατώντας το τιμόνι για ισορροπία και για να οδηγάει όπως σε μια μοτοσικλέτα. Το T3 παίρνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς από έναν ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται από δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου.
 
T3 Series Electric Stand-up Vehicles ESV-1
 
Με τις κορυφαίες ταχύτητες των 5, 8, 10 ή 12 μίλια/ώρα, και μια προαιρετική ειδική έκδοση για 25 μίλια/ώρα (8-40 χλμ/ώρα), το Τ3 μπορεί να λειτουργεί για περίπου 30-40 μίλια ή για 8 ώρες με μία φόρτιση 3 ωρών.
T3 Series Electric Stand-up Vehicles ESV-3
Με δύο πηγές ενέργειας και χωρίς βενζινοκινητήρα, εκπέμπει μηδενικές εκπομπές αερίων. Ενώ το κόστος λειτουργίας του υπολογίζεται στα 0,10 ευρώ την ημέρα.
T3 Series Electric Stand-up Vehicles ESV-5
Το όχημα διαθέτει φώτα LED, μια σειρήνα και αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Το T3 μπορούν επίσης να μεταφέρουν 23 κιλά πρόσθετο εξοπλισμό όπως ιατρικά εργαλεία, επιπλέον δύναμη πυρός, κλπ.
T3 Series Electric Stand-up Vehicles ESV-6

Με τιμή που ξεκινά περίπου στα 7.000 ευρώ για ένα T3 SERIES ESV Police Transporter, μην περιμένετε να το δείτε σύντομα σε χρήση στην Ελλάδα.
Πηγή: http://www.t3motion.com
 
Top