Otter Disaster Relief Emergency BagOtter Disaster Relief Emergency Bag
Το Otter είναι ένα ατομικό σακίδιο ανακούφισης –υποστήριξης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από καταστροφή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε πλημμύρες όσο και σε σεισμούς.

otter-disaster-relief-emergency-bag
Το σακίδιο προσαρμόζεται ώστε να μπορεί να χωρέσει τις προμήθειες σας. Αποτελείται από δύο ταχείας στεγανοποίησης αποθηκευτικούς χώρους Ενώ ένα τμήμα του φιλοξενεί ένα σωσίβιο το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί τάχιστα σε περίπτωση ανάγκης. Μάλιστα η στεγανοποίηση είναι τέτοια ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να μεταφέρετε διάφορα ευαίσθητα τιμαλφή, όπως έγγραφα, κοσμήματα ή μετρητά. Μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σας να καθυστερήσετε την διαφυγή - εκκένωση προκειμένου να πάρετε μαζί σας ορισμένα προσωπικά σας αντικείμενα, αλλά αν είναι στο δρόμο σας, δεν θα βλάψει να τα βάλετε στο σακίδιο... σίγουρα όμως ή μη απώλεια τους θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση του ηθικού σας!

otter-disaster-relief-emergency-bag-1
Όπως μας επισημάνει και ο σχεδιαστής του Benson Lee: "Όλο το προϊόν έχει σχεδιαστεί ως συσκευή επίπλευσης και βοηθά στην σωστή τοποθέτηση των θυμάτων πάνω στο νερό, όπως το ανάποδο κολύμπι της Βίδρας (Otter), διατηρώντας παράλληλα το κεφάλι έξω από το νερό σε περίπτωση πλημμύρας. Το σακίδιο Otter επιτρέπει επίσης την ομαδοποίηση των θυμάτων για να τους αποτρέψει από το να παρασυρθούν μακριά, βοηθώντας τους διασώστες να τους εντοπίσουν ευκολότερα".
Πηγή των πληροφοριών και του φωτογραφικού υλικού http://www.yankodesign.com
Για την ομάδα του EmergencyServices.gremergency_sevices_gr_145x36
Σ.Ν.
 
Top