Halcyon for FirefightersHalcyon for Firefighters
Οι Πυροσβέστες είναι ήρωες, καθώς η δουλειά τους είναι να σώζουν τη ζωή μας και στην συνέχεια να κατασβήνουν πυρκαγιές. Μας προστατεύουν κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Όμως αυτούς ποίος τους προστατεύει.
Γι 'αυτό είμαι ευτυχής ξέροντας ότι ο Σχεδιαστής John Lee Seok Ju έχει σχεδιάσει το Halcyon για την προστασία των πυροσβεστών. Αυτή είναι μια καινοτόμος λύση για την καταπολέμηση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ηρώων μας, τον καρκίνο.
halcyon-for-fire-fighters designΤο Halcyon έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της έκθεσης σε παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνιση καρκίνου, στοχεύοντας στην πρόληψη της διάδοση και εισπνοής των καρκινογόνων και επικίνδυνων σωματιδίων που τους περιβάλλουν εκτός του χώρου της πυρκαγιάς.
Το Halcyon λειτουργεί ως καθαριστής - απολυμαντής, χωρίς την χρήση νερού, αλλά με την πρακτική εφαρμογή τριών τεχνολογιών. Μια γεννήτρια παραγωγής αρνητικών ιόντων, ένα υπέρ-απορροφητικό φίλτρο σωματιδίων (HEPA) και ένα σύστημα στεγνού καθαρίσματος.
halcyon-for-fire-fightersΜε τον καθαρισμό του εξοπλισμού των πυροσβεστών από το Halcyon , αφαιρείτε τουλάχιστον το 99,97 τοις εκατό των αιωρούμενων σωματιδίων και σκοτώνεται το 99,9 τοις εκατό των βακτηριδίων, λειτουργώντας παράλληλα και ως χώρος ανάρτησης και αποθήκευσης.
 Πηγή των πληροφοριών αλλά και του φωτογραφικού υλικού http://en.red-dot.org/, http://www.tuvie.com, http://viavasterbotten.se
 Για την ομάδα του EmergencyServices.gremergency_sevices_gr_145x36
Σ.Ν.
 
Top