00.32: Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η φωτιά, όπως όλα δείχνουν, ξέσπασε ταυτόχρονα σε δυο μέτωπα με απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων μεταξύ τους.
00.24: Δέκα οχήματα και 35 άνδρες δίνουν μάχη με τις φλόγες. Η φωτιά κατευθύνεται σε δασώδη περιοχή και δεν απειλεί κατοικίες. Στο σημείο βρίσκεται ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Δεσινιώτης που συντονίζει το έργο της κατάσβεσης.
23.40: Επί του παρόντος από τα δυο μέτωπα της φωτιάς δεν απειλούνται σπίτια.
23.25: Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην Περιμετρική λόγω των καπνών. Καλό είναι οι οδηγοί να επιλέγουν άλλες διαδρομές.
23.05: Η Πυροσβεστική ενισχύεται με δυνάμεις που έρχονται από την Ναύπακτο
22.25:Μάχη σε διπλό μετώπο εξακλουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες στα Συχαινά. Το μέτωπο είναι διπλό πάνω από την Περιμετρική και κάτω από τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας. 
22.02: Δύο πύρινα μέτωπα εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα πριν από λίγο στην Πάτρα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Φωτιά ξέσπασε  στην περιοχή των Συχαινών κοντά στο εκπαιδευτήριο Σωτηρχόπουλου, αλλά και στο λοφάκι που βρίσκεται πάνω απο την Περιμετρική. Στα δύο  σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να επιτύχουν γρήγορη κατάσβεση καθώς  πνέουν άνεμοι και γύρω υπάρχουν σπίτια.
πηγη bestnews
 
Top