0

Πολλά και ποικίλα σενάρια αναπτύσσονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις κρίσεις (καιρός τους ήταν) γύρω από τις κρίσεις στην Αστυνομία, ενώ τα ραβασάκια με ... διαπιστευτήρια αξιοσύνης ή και λιβελλογραφήματα σε βάρος κρινόμενων αξιωματικών πάνε κι έρχονται, παρά την παγωμάρα- αυτοσυγκράτηση που προκαλεί η εκκρεμότητα του καίρια καυτού ζητήματος του εφάπαξ.
Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ωστόσο ότι όλα θα συναρτηθούν από το πότε θα γίνει η αλλαγή του κ. αρχηγού. Αν δηλαδή γίνει τώρα ή με ελαφρώς πρόωρη απόκλιση, τον
Σεπτέμβριο. Στην περίπτωση που όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν παραμείνει ο κ. Παπαγιαννόπουλος για άλλους 6 μήνες, επιλογή που προτάσσεται ως η πλέον πιθανή, ελάχιστα πράγματα θ' αλλάξουν στην υψηλή κλίμακα της πυραμίδας, αν και συζητείται η πιθανότητα της μιας ή το πολύ των δύο αλλαγών, όπως επίσης και στις υπόλοιπες βαθμίδες.
Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει και αφού οι "παίχτες" - μνηστήρες θα έχουν καταλάβει οχυρές θέσεις, το σεπτό υπουργείο θα προωθήσει τα διατάγματα για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. και το βαθμολόγιο (το μισθολόγιο και η νέα ψυχρολουσία έπεται) ώστε τον Σεπτέμβριο όλοι και όλα να κριθούν εξ' υπαρχής και με ανακαθορισμένο πλαίσιο. Σ' αυτή την περίπτωση, οι δύο κύριες φατρίες (βορράς- νότος) θα έχουν και μάλιστα αμφότεροι από την ίδιας απόστασης και εγγύτητας θέσεις να ανακαθορίσουν την στρατηγική τους για την επικυριαρχία.  
Στην περίπτωση ωστόσο που οι ασκούμενες πανταχόθεν πιέσεις επιβάλουν τώρα την εκπαραθύρωση του ένοικου του 6ου ορόφου στο ευαγές της Κατεχάκη, τότε τα πράγματα μετατρέπονται σε παζλ για εξαιρετικά δυνατούς και χαλκέντερους λύτες, καθώς θα πρέπει η ίντριγκα και ο διαγκωνισμός να είναι εξαιρετικά βίαιος και παρασκηνιακά ερεβώδης.  

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top