0

" Κύριε Πρωθυπουργέ

Εδώ και τρία χρόνια, που η σκληρή μνημονιακή λαίλαπα σαρώνει τη χώρα μας, το πυροσβεστικό προσωπικό δέχεται άγριο τσεκούρωμα, στο ήδη προ του μνημονίου, πενιχρού του εισοδήματος.

Δυστυχώς και σεις ο ίδιος, παρότι προεκλογικά είχατε κατανοήσει την δεινή μας οικονομική  κατάσταση και είχατε δεσμευτεί ότι θα τη  διασφαλίσετε, μετεκλογικά δυστυχώς η υπόσχεσή σας, φτερούγισε στο

"συνήθη προεκλογικό καιάδα"

Ως επικεφαλής πλέον της τρικοματικής κυβέρνησης, όχι απλά τηρήσατε επακριβώς τις απάνθρωπες δεσμεύσεις των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 1 και 2, αλλά προχωρήσατε στη σύναψη ενός ακόμα πιό βάρβαρου και ληστρικού ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3, που  υφαρπάζει ότι απέμεινε από το φτωχοκάματό μας και μας βυθίζει στην απόλυτη φτώχεια, πυρπολώντας τη ζωή μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Μετά την τεράστια τελευταία περικοπή του μισθού μας και ενώ ακόμα  ξεπληρώνουμε  τα αναδρομικά  του 2012,  "ματώνουμε" από την πλέον    σκληρή περικοπή του 2013, ετοιμάζεται μια ακόμα σκληρότερη περικοπή  για το 2014,  που θα φτάσει στο τεράστιο  ποσό των  88 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τις εντολές των "δανειστών μας" πρέπει να περιμένουμε κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών σε ένα νέο μισθολόγια "απόλυτης φτώχειας".

Κύριε Πρωθυπουργέ

Έστω και τώρα,  σταματήστε την καταστροφή της ζωής μας.  Σταματήστε την εξαθλίωση της καθημερινότητάς μας.

Εγκαταλειμμένο Πυροσβεστικό Σώμα και εξαθλιωμένοι Πυροσβέστες δεν μπορούν να διασφαλίσουν την πολιτική προστασία της χώρας.

 .

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top