ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΡΏΝΗΣ

«ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ»
Συκιά Χαλκιδικής Τ.Κ 63072
Πληροφορίες :
κ. Καλημέρη Αικατερίνη : 6930339321 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
κ. Δραμουνδάνης Χαράλαμπος : 6973619660 (ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυρίες& Κύριοι:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την σύσταση της Εθελοντικής μας Ομάδας ως σωματείο με τη επωνυμία «Πυροπροστασίας και Προστασίας της Φύσης του Δήμου Τορώνης»με διακριτό τίτλο «ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ »και ημερομηνία σύστασης 1 Μαρτίου 2008.

Τα μέλη της ομάδας διέπονται από αυξημένο ενδιαφέρον ,ευαισθησία και αγάπη για το περιβάλλον και ειδικότερα για την ευρύτερη δασική περιοχή της Σιθωνίας .

Η ανάληψη δράσης της ομάδας ,σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες ,στοχεύει στην περιοδική και κυρίως κατά την θερινή περίοδο διενέργεια περιπολίων των μελών , με μεταφορικό μέσο της ομάδας ,την άμεση επέμβαση της σε περιπτώσεις εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή δράσης της ή όπου αλλού της ζητηθεί παροχή βοήθειας με εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα ή οποιαδήποτε άλλα μέσα διαθέτει η ομάδα καθώς και στην αναδάσωση περιοχών που έχουν καταστραφεί από πυρκαγιά με την προμήθεια δενδρυλλίων από τους αρμόδιους φορείς σε συνεργασία με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,σωματεία ,συλλόγους, σχολεία κ.τ.λ..

Επίσης η ομάδα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος με την παράλληλη διοργάνωση εκδηλώσεων ,διαλέξεων, σεμιναρίων ,καθώς και επιδείξεις τρόπων πυροπροστασίας και πυρόσβεσης από ειδικευμένους φορείς .

Ας προσπαθήσουμε ,όλοι μαζί, να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την φυσική ομορφιά ,που χαρίστηκε απλόχερα στην περιοχή μας ,για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας .

Πρέπει να διατηρήσουμε τους φυσικούς πνεύμονες ανοιχτούς και είναι απαραίτητη η συμβολή όλων .

Σας θέλουμε δίπλα μας με κάθε τρόπο!

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00μ.μ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΙΗΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΛ: 23750 41112
 
Top