Το ότι κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά, εδώ και πολύ καιρό, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος είναι γνωστό σε όλους εμάς, εκτός από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Μετά τις κρίσεις, τις Συμβάσεις με τα ελικόπτερα (μισθωμένα και ιδιόκτητα), την απαξίωση των χειριστών των ελικοπτέρων, τις νοθεύσεις καυσίμων, τις ''μαϊμού'' προσλήψεις των πενταετών πυροσβεστών κ.α. κάποιοι στο Αρχηγείο Π.Σπροσπαθούν να συγκαλύψουν σημαντικά και οικονομικής φύσεως σκάνδαλα, για να μην αποκαλυφθούν οι ''αρεστοί'' στην Ηγεσία υπαίτιοι αξιωματικοί του Π.Σ.   Συγκεκριμένα, η Ε.Δ.Ε που διενεργήθηκε για το μεγάλης οικονομικής αξίας και ηθικής τάξης σκάνδαλο με τα ''κλεμμένα'' 10.000 λίτρα καυσίμων, που αφαιρέθηκαν με τη μέθοδο της κλοπής για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους, από προσωπικό της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, από το έτος 2010, βρίσκεται στα συρτάρια κάποιων αρμοδίων στο Αρχηγείο!!!!  Αντί να προχωρήσουν στην τιμωρία των υπευθύνων και στον καταλογισμό της αξίας τους, μέσω του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο σχετικός φάκελος ''θάφτηκε'' σκόπιμα. 

Κύριε Υπουργέ, κύριε Δένδια, σας θεωρούμε ηθικό στοιχείο και για αυτό έχετε την υποχρέωση να στείλετε την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ή αναθέσατε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή να βγάλει άκρη στην υπόθεση.  Ο Αρχηγός σας μάλλον δεν ευκαιρεί να δει την υπόθεση μια και έχει να φτιάξει την επιτροπή των σοφών του!!!!

Πέρα από οποιαδήποτε παρανομία, ειδικά σήμερα είναι ντροπή τους, και θα είναι και ντροπή σας κύριε Δένδια, να πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης τα κλεμμένα, γιατί προφανώς κάποιοι ήθελαν δωρεάν καύσιμα για την πάρτη τους...

Περιμένουμε να δούμε τι θα πράξουν όλοι....
 
Top