Να καλώς ορίσουμε το νέο μέλος στην ομάδα του firemastersface Παναγιώτη Κάσσα εμπιστεύτηκε την οικογένεια του blog μας και είναι μεγάλη μας τιμή η νέα αυτή συνεργασία με ένα τόσο αξιόλογο άνθρωπο.
Κύριε Παναγιώτη ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκαμε.Από εδώ και μπρος μαζί θα μαχόμαστε για την αμερόληπτη ενημέρωση των αναγνωστών μας. Καλή αρχή.

Ο διαχειριστής της σελίδας Ρήγας Ανδρέας.



Ενα σύντομο 

Βιογραφικό του κ.Κασσά

Γεννηθείς στη Λάρισα την 18/09/1967.
Τελειόφοιτος Γενικού Λυκείου και απέκτησε πτυχίο στην ειδικότητα του Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτων από τον ΟΑΕΔ..
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις και στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων την περίοδο 1987-1988.
Κατατάχτηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα την 28/02/1991 και μπήκα στη σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2002. Φέρω το βαθμό του Πυρονόμου.
Υπηρέτησα στον 1ο Π.Σ Αθηνών, στην Π.Υ Λάρισας και τώρα στην Π.Υ Ρόδου, έχοντας συμμετοχή σε κατασβέσεις μεγάλων αστικών και δασικών πυρκαγιών καθώς και σε παροχές βοηθείας.
Έχω λάβει μέρος στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα με θέμα: «Προανάκριση αστικών-δασικών πυρκαγιών», και «Διαχείριση ειδικών συμβάντων», στα πλαίσια της σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
Έχω λάβει μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΥΡΑΣΦ», Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου στο Ηράκλειο Κρήτης με  θέμα «Επικίνδυνα Υλικά-Χημικά».
Διαθέτω πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων και πιστοποιητικά Επιμόρφωσης στην Εγκληματολογική Ψυχολογία, στην Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων και στην Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων, από το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διαθέτω πιστοποιήσεις από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου σε Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης επιχειρηματικής κατεύθυνσης, καθώς και επιμόρφωσης συνδικαλιστών και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Από το έτος 2002 έως σήμερα εκλέγομαι συνεχώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου όπου  έχω διατελέσει Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, καθώς και αντιπρόσωπος της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία και ΑΔΕΔΥ.

Είμαι έγγαμος και έχω δυο γιούς. 
 
Top