sima peeps
Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035
Σωζοπόλεως 28, Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax: 210-8044799
Website: www.vfu.gr E-mail: info@vfu.gr 
Αρ. πρωτ. 580 
                                                                         Αθήνα, 20-04-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Κατάταξη 260 νέων Εθελοντών Πυροσβεστών στο Π.Σ.

Αγαπητοί νέοι συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έκδοσης από το Αρχηγείο ΠΣ της με την αριθ. πρωτ. 17883 Φ. 400.30 / 30-03-2015 απόφασης «Κύρωση πινάκων επιτυχόντων-απορριπτέων & απόντων 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς Σχολής Εθελοντών Π.Σ και απονομή αποφοιτηρίων Εθελοντών Πυροσβεστών» η Π.Ε.Ε.Π.Σ. καλωσορίζει και επίσημα στην οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος εσάς τους 260 νέους Εθελοντές Πυροσβέστες της 4ηςΕκπαιδευτικής Σειράς.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση ως ημερομηνία απόκτησης της ιδιότητας του Εθελοντή Πυροσβέστη, ορίζεται η 11η Φεβρουαρίου 2015. Ως εκ τούτου, έχετε πλέον την δυνατότητα να ξεκινήσετε άμεσα την εκτέλεση υπηρεσιών στους σταθμούς στους οποίους ανήκετε και όχι από την ημέρα που θα παραλάβετε το υπηρεσιακό σας Δελτίο Ταυτότητας.
Δυστυχώς η εισδοχή σας στο Πυροσβεστικό Σώμα πραγματοποιείται σε μια δύσκολη περίοδο για τον εθελοντισμό, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης στολής, γεγονός για το οποίο ευθύνονται οι παρελθούσες Φυσικές και Πολιτικές Ηγεσίες του Π.Σ.. Αυτό θα περιορίσει, προς το παρόν, στο ελάχιστο τα υπηρεσιακά σας καθήκοντα, ωστόσο σας προτρέπουμε να μην χάσετε την αγάπη σας γι’ αυτό το οποίο ξεκινήσατε να κάνετε, ελπίζοντας πως σύντομα θα ξεπεραστούν τα συγκεκριμένα προβλήματα.
Επίσης, θα θέλαμε να σας συστήσουμε την τήρηση, από μέρους σας, της υποχρέωσης εκτέλεσης των τριών 8ωρων υπηρεσιών ανά μήνα (ακόμα και με πολιτική περιβολή), προκειμένου να αποτραπεί (βάσει νόμου) η διαγραφή σας από το Μητρώο των Ε.Π., με το αιτιολογικό της πλημμελούς εκτέλεσης καθηκόντων.
Ως Ένωση, ευχόμαστε σε όλους καλές υπηρεσίες, πάντα με ασφάλεια και προσοχή.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Σεραφείμ Τσιουγκρής
                                                 
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Ζέρβας



http://www.vfu.gr/
 
Top