Από αυτή την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 το πρωί θα ξεκινήσει στην πλατεία Γεωργίου, στο πάνω μέρος, η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με κεντρικό σύνθημα «Δώστε Αίμα, Σώστε Ζωές».

Η Αιμοδοσία που διοργανώνεται με σκοπό την συγκέντρωση του πολύτιμου για τη ζωή μας, αίματος, ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη αναγκών πασχόντων αδελφών, θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Οι ώρες που θα λειτουργεί η Κινητή μονάδα για την αιμοδοσία (σε συνεργασία πάντα με Νοσοκομείο της περιοχής της Πάτρας) θα είναι 9.30 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ.

(Στην φωτογραφία από το anastasiosk.blogspot.gr, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος με τον Υπεύθυνο Αιμοδοσίας της Ι.Μ. Πατρών, τον αγαπητό π. Ιωάννη Σταυρόπουλο από την ενορία του Παντοκράτορα).

Η αιμοδοσία της Μητροπόλεως γίνεται 2 φορές τον χρόνο Μάιο και Οκτώβριο με πρωτοβουλία και τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/328229
 
Top