Ακόμα μία "αποτελεσματική" ανακοίνωση, από το συστεγαζώμενο πανελλήνιο σωματείο, με την ομοσπονδία, βγήκε στον αέρα. Ακόμα μία φορά κάνανε κίνηση "επίλυσης" προβλημάτων. Αυτός είναι συνδικαλισμός, ούτε από γιορτές, ούτε από αργίες καταλαβαίνουνε, μας πονάνε, ρε παιδί μου, ούτε οι γονείς δε κάνουνε έτσι.

  Στην αρχή είπα, "επιτέλους μία κάποια ενημέρωση", αλλά αμέσως προσγηώθηκα, όταν είδα που κοινοποιήτε... "φόρεμα κουκούλα, τέντομα δακτύλου" και για ακόμα μία φορά "στεγνό δόσιμο" και "κλάψα". Ειλικρινά, δηλαδή, δε μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο εμμόνη, ζήλεια και μίσος απέναντι στην Ένωση. Τι νομίζετε, ότι παριστάνετε; "Το μαντρόσκυλο του μαγαζιού;", που λέει και ο Ζίκος στη ταινία.

   Δε βλέπετε, που πέρνουμε 700 ευρώ, ασχολήστε εκμεταλευόμενοι τη μάσκα του συνδικαλισμού, το τι κάνουνε άλλοι στη προσωπική τους ζωή. Γιατί πήρε συνδικαλιστική άδεια ο ένας, αλλά μάλλον επειδή δε πέρνετε εσείς, επειδή απλά δε σας αναγνωρίζουνε. Αν πληρώσανε το δικηγόρο, λες και δεν έχουνε το δικαίωμα να κάνουνε και να πούνε ότι θέλουνε. Τι κάνει ο κάθε διοικητής, με ειρωνικό τρόπο... Αλήθεια, γιατί δε ρωτάτε-κοινοποιήτε, στους ίδιους τους διοικητές για το τι ενέργειες κάνανε για όλα αυτά που ρωτάτε; Αλλά εκεί έχει άλλα, εκεί υπάρχει "κρίση ανωτέρου" και ειδικά σε κάτι που δεν υφίστατε... κο-κο-κο κάνουμε εκεί. Πάντως, εντελώς πληροφοριακά, για να μάθετε, αρμόδια για τέτοια θέματα, μάλλον, δεν είμαι σίγουρος, είναι η ΕΥΠ και όχι το ηλεκτρονικό έγκλημα!!!!!!!

  Πάντως και η ανάλυση της φωτογραφίας, το πως κάθοντε, το πως κοιτάνε.... όπα.... αμάν... ρε σεις, γέμισε η τσέπη μου λεφτά.... πω πω ρε τι ενέργεια "ματ" ήτανε αυτή; Τι κίνηση ήτανε αυτή; Αυτό ήθελε τόσο καιρό να κάνουμε για να ανέβει ο μισθός; Το επίδομα οδηγού είναι; Κοίτα να δείς, με μία απλή ανάλυση φωτογραφίας πως ανέβηκε ο μισθός, ρε, τι "τρελή" κίνηση ήτανε αυτή; Τους πιάσατε στον ύπνο. Ούτε η ΕΥΠ τέτοια παρατηρητικότητα. (σημ. η φωτό βγήκε από δημοσιογράφο σε άσχετη στιγμή και όχι από παρευρισκόμενους, όπως το μαρτυράει και το logo πάνω στη φωτό www.efthia.gr). Και στο κάτω-κάτω δε πηγαίνουνε εκεί για να έχουνε το νου τους πότε θα βγει η φωτογραφία για να είναι έτοιμοι για πόζα με τη φόρμα και τα πέδιλα!!!!!!!!

   Αλήθεια, τι έγινε με τις εκλογές της ΓΣΕΕ στην Αλεξανδρούπολη; Απ' όσο ξέρω, εκτός αν έχει αλλάξει, υπάρχει αποζημίωση 0.30-0.50 ευρώ το χιλιόμετρο, καλά λεφτουδάκια είναι, κανα 2χίλιαρο βγήκε; Γι' αυτό θέλουμε να είμαστε στη ΓΣΕΕ; Να μην χαθεί η μαρμίτα; Θα μου πείς αφού το λέει ο νόμος... δεν είπα όχι εγώ, απλώς το λέω.

    Υ.Γ.1 Τα 32 σωματεία που κλαίγονται για συνδικαλιστική άδεια, ακόμα δε στείλανε τα καταστατικά τους;
    Υ.Γ.2 Τέλος Μαρτίου, 1 Απριλίου σε κάποια μέρη ξεκινάει η αντιπυρική και οι εποχικοί ακόμα περιμένουνε το 1 + 2 χρόνια... απ'ο το Νοέμβριο ακόμα.
    Υ.Γ.3 Η ΚΥΑ για το επίδομα των οδηγών, κι αυτή ακόμα από τον Νοέμβριο υπογράφετε;
    Υ.Γ.4 Σταματήστε τις κοινοποιήσεις σε υπουργεία και αρχηγεία που μόνο ρεζίλι μας κάνουνε γιατί όπως λέει ο λαός "τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς"
πηγη firefightersgreece
 
Top