Σημαντική πρωτοβουλία από το Πυροσβεστικό Σώμα και τους Ολυμπιονίκες του.
Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος ,οι Ολυμπιονίκες πολίστες που υπηρετούν στην Πυροσβεστική και το αθλητικό τμήμα του σώματος.
Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί το Π.Σ., ο αρχηγός Αντιστράτηγος Σωτήρης Γεωργακόπουλος, οι Ολυμπιονίκες πολίστες (Χρήστος Αφρουδάκης, Τάσος Παπαναστασίου, Τεό Λοράντος, Μάκης Βολτυράκης, Βαγγέλης Πάτρας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Φίλιππος Καϊαφας, Γιάννης Θωμάκος) και το αθλητικό τμήμα της Πυροσβέστικης προσκάλεσαν παιδιά από το "Χαμόγελο του Παιδιού" προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα πόλο ανάμεσα στις ανδρικές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου.
Το ματς για τα προκριματικά του World League θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Παπαστράτειο (17:00) και οι εξέδρες του κολυμβητηρίου αναμένεται να γεμίσουν από τις δυνατές και χαρούμενες φωνές των παιδιών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα υψηλού επιπέδου ματς υδατοσφαίρισης.
Μετά το τέλος του αγώνα τα παιδιά θα γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο οι οποίοι θα τους λύσουν κάθε απορία για το δύσκολο άθλημα που υπηρετούν με πάθος και συνέπεια.
Στο κολυμβητήριο θα είναι παρούσα σύσσωμη η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος η οποία προσπαθεί μέσω τέτοιων σημαντικών κινήσεων να βοηθήσει κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους.
Μάλιστα πριν από λίγο καιρό και πάλι παιδιά από το "Χαμογέλο του Παιδιού" φιλοξενήθηκαν στο αρχηγείο του Π.Σ. και ξεναγήθηκαν σε όλο το κτίριο ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες τη στιγμή του καθήκοντος.
πηγη aquaticsnews
 
Top