0
ΕΔΕ και διαθεσιμότητα για τον διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου

Απίστευτη όσο κι αδιανόητα απαράδεκτη σκηνή απαθανατίστηκε στις κάμερες νωρίτερα στο λουτράκι.
Ο διοικητής του τοπικού τμήματος, πέταξε το στεφάνι αντί να το καταθέσει στο μνημείο των ηρώων, σε ένδειξη ... διαμαρτυρίας για τα άγρια επεισόδια που είχαν προηγηθεί μεταξύ επισήμων και μπράβων της Χρυσής Αυγής που συνόδευαν το μέλος και βουλευτή της
νεοναζιστικής οργάνωσης.
Δείτε στο βίντεο του ekorinthos.gr την απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά ενός αξιωματικού της Αστυνομίας και αναμένουμε την άμεση αντίδραση του αρχηγείου μπροστά σε τέτοια κρούσματα εξόφθαλμου εκφασισμού και προσβολής της εθνικής ιστορικής μνήμης.
Είχαν προηγηθεί απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο στη μέση του κόσμου που παρακολουθούσε την κατάθεση στεφάνων. Όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας άρχισαν οι αποδοκιμασίες και ξαφνικά μπράβοι της χρυσής Αυγής που τον συνόδευαν επιτέθηκαν σ' αυτούς που τον αποδοκίμαζαν και άρχισε ο άγριος ξυλοδαρμός.
 Η αστυνομία για να διαλύσει αυτούς που έιχαν μετατρέψει σε ρινγκ την πλατεία άρχισε να ρίχνει χημικά τα οποία ανέπνεαν και οι άμαχοι.Τελικά μετά από 5 λεπτά τελείωσε το περιστατικό με συλλήψεις.
πηγη bloko.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top