Νέα καταγγελία για προσλήψεις στην Πυροσβεστική με "πειραγμένα" απολυτήρια Στρατού
Νέα επιστολή - καταγγελία στο bloko.gr για τις προσλήψεις στην Πυροσβεστική ατόμων με "πειραγμένα" απολυτήρια στρατού.
"Μετα απο αποφασεις δικαστηριων,ΣΤΕ  απο το ετος 1999-2000 στο πυροσβεστικο σωμα εργαζονται αξιωματικοι και πυροσβεστες με απολυτηριο στρατου Ι1 μετα  θητειας.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ? ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ? ΤΟ ΝΣΚ?ΑΚΟΜΑ και μετα το  ΠΔ 19/2006  εχουν  εισαχθει
στο πυροσβεστικο σωμα πυροσβεστες με απολυτηριο Ι1 μετα θητειας.ΤΟ 2007 απελυσαν δοκιμο πυροσβεστη λογο οτι δεν ειχε απολυτηριο στρατου Ι1.
ΜΕΤΑ απο 2 μηνες μαρτιο 2007 εβαλαν ξανα στην σχολη τον ΙΔΙΟ  δοκιμο με την αιτιολογια οτι αλλαξε την ικανοτητα στρατου σε Ι1  και τον εβαλαν να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι δεν θελει καμια αποζημιωση.Απο την μια δεχονται τις αποφασεις καιι την ικανοτητα 1 μετα θητειας και απο την αλλη θετουν ερωτημα προς το ΝΣΚ? ΣΤΟ ΑΘΡΟ 95 του συνταγματος αναφερει οτι <Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΕΝΝΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ,ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.>Η ερωτηση μου ειναι απλη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ 95 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ".
πηγη bloko.gr
 
Top