Ο φρουρός είχε στείλει προμηνύματα, αλλά κανείς δεν τον άκουσε από τη διοίκηση...
Ήταν μια προαναγγελθείσα και μάλιστα μετά από πρόβα τζενεράλε αυτοκτονία, πλην όμως τα αυτιά της διοίκησης ήταν ερμητικά κλειστά και ανίκανα να εισακούσουν ούτε το πρόβλημα, ούτε την κραυγή της απόγνωσης.
Η δραματική ιστορία του 22χρονου ειδικού φρουρού που κατά τα μέχρι τώρα στοιχεία έστρεψε εναντίον του το υπηρεσιακό όπλο, βρίθει μηνυμάτων και
τραγικών αγγελμάτων. Ο νεαρός αστυνομικός παλιότερα υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΕΛΤΑ και στη συνέχεια πήρε μετάθεση για το ΑΤ Εξαρχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr τους τελευταίους μήνες άρχισε να εμφανίζει προβλήματα ψυχολογικής φύσης, μέσα από τις τακτικές αναρρωτικές άδειες που έπαιρνε με διάφορους λόγους και προσχήματα. Αυτό που όμως ήταν κάτι παραπάνω από καμπάνα κινδύνου αλλά αγνοήθηκε, ήταν προ ημερών η πρώην φίλη του που διαμ΄λενει στη βόνιτσα, πήρε έντρομη το τοπικό τμήμα και τους είπε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ενώ αυτός ήταν στο σπίτι του στο Αιγάλεω, της έλεγε ότι θ' αυτοκτονήσει και τον άκουσε να οπλίζει το όπλο του. 
Από το ΑΤ Εξαρχείων έστειλαν περιπολικό και στους συναδέλφους του είπαν ότι ... αστειευόταν... Κανείς όμως δεν τον έστειλε σε καμία επιτροπή ψυχολόγων, ούτε επίσης κανείς συνέταξε πρόταση για την αφαίρεση του υπηρεσιακού οπλισμού του.
Θα πει βέβαια κάποιος ότι όταν θέλει κάποιος ν' αυτοκτονήσει το κάνει με οποιοδήποτε τρόπο κι οτιδήποτε μέσο και θα μας βρει απόλυτα σύμφωνους. Ποιος όμως μπορεί να πει εάν θα ήταν διαφορετικό στην περίπτωση που είχε οδηγηθεί σε ψυχολόγο;'
πηγη bloko.gr
 
Top