Οποία κατάντια, οποία ξεφτίλα.... Για ποιο πράγμα "μιλάμε"; Δεν είναι ένα πράγμα αλλά δύο.  Πρώτον γιατί θα πρέπει να συγχαρούμε τον κύριο Στουρνάρα γιατί έπραξε το αυτονόητο!!! Δυστυχώς από το 2007 δεν το είχε κάνει κανένας προκάτοχος του!!! Οπότε με σφιγμένα τα δόντια θα τον συγχαρούμε που έκανε την δουλειά του!!!

Όπως διαβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση έθεσε σε αργία -δηλαδή παύουν να ασκούν τα καθήκοντά τους- 25 επίορκους υπαλλήλους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι, παρότι διώκονταν για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα από το 2007, εντούτοις μέχρι σήμερα συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά και να προάγονται! «Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι διώκονταν από το 2007. Είχαν παραπάνω από μία παραπομπές για κακουργήματα. Παρ’ όλο που ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας προέβλεπε ότι εφόσον έχουν παραπεμφθεί θα έπρεπε να απομακρυνθούν, δεν είχε συμβεί τίποτα. Αντίθετα, από την ημέρα που τους ασκήθηκαν οι διώξεις μέχρι και σήμερα έχουν προαχθεί και υπηρέτησαν σε ευαίσθητες θέσεις του ελεγκτικού μηχανισμού. Με τη συγκεκριμένη απόφαση επιτέλους μπαίνει ένα τέλος» αναφέρουν νομικοί κύκλοι στη zougla.gr.

Δεύτερον, γιατί θα πρέπει να "συγχαρούμε" τον κύριο Δένδια που δείχνει να μην του καίγεται χαρτί για τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Πυροσβεστική!!!  Λέτε να έχει πάρει διαζύγιο από το ΠΣ ο Υπουργός; Μήπως δεν τον απασχολεί η διαφθορά;  Έτσι λοιπόν στην Πυροσβεστική όχι μόνον συνεχίζουν να γίνονται όσα γινόντουσαν και με τους Εφοριακούς και άλλους, αλλά εκεί γίνονται ακόμη πιο προκλητικοί.  Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Γιατί;  Να το γιατί:
  • Είδαμε πριν από λίγες ημέρες υπόδικος αξιωματικός να γίνεται αρχηγός του ΠΣ!!!!
  • Είδαμε μόλις πριν λίγες ημέρες ο Εισαγγελέας κύριος Ελευθεριάνος να ενημερώνει το Υπουργείο και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής για τις τελευταίες διώξεις που άσκησε και αυτοί να τον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και να δίνουν προαγωγή και να κάνουν υποστράτηγο και επιτελάρχη, έναν εκ των υποδίκων!!!!!!!
  • Είδαμε το καλοκαίρι στην ίδια επιτροπή παραλαβής να μετέχει ένας εκ των κυριοτέρων μαρτύρων κατηγορίας και ένας εκ των κατηγορουμένων!!!!! Και μάλιστα ο υπόδικος παραλαμβάνει έργο που έχει σχέση με την δίωξη που του έχει ασκηθεί!!!!!

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.  Υπουργέ μας, κύριε Δένδια, είσαι ....  Πως να τον χαρακτηρίσουμε; "Πρωτοπόρο"; "Μεταρρυθμιστή"; ... Μάλλον έχετε ξεπεράσει κάθε συνάδελφο σας σε πολιτικό ωχ-αδερφισμό.... 



Εύγε!!!!!
πηγη 
 
Top