0

Πυροσβεστικό Κράνος MSA Gallet F1Πυροσβεστικό Κράνος MSA Gallet F1
MSA GALLET αποτελεί πλέον μέρος της MSA, μια διεθνή ομάδα στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση προϊόντων και μέσων ατομικής προστασίας και ασφαλείας. Όπως θα καταλάβατε η MSA GALLET είναι η κατασκευάστρια εταιρία του διάσημου F1 πυροσβεστικού κράνους, το οποίο μέχρι σήμερα έχει αναγνωριστεί διεθνώς, για την προηγμένη τεχνολογία του, τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις του.

MSA Gallet F1 πυροσβεστικό κράνος
msa_gallet_17
Κράνος συμμορφωμένο με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 443 και μάλιστα υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις του. Όσο αφορά την μορφή και το υλικό, τα F1 πυροσβεστικά κράνη έχουν σχεδιαστεί ως «jet-style» κράνη από υψηλής θερμικής απόδοσης, θερμοπλαστικό και με ανθεκτικό κέλυφος. Ιδιαίτερα, το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ειδικό πολυαμίδιο ώστε να παρέχουν εξαιρετική αντίσταση κατά της θερμότητας.

Για μέγιστη προστασία από κρούση, τα F1 κράνη είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα απορρόφησης των κραδασμών που βασίζεται στη μοναδική σχεδίαση ενός άκαμπτου κελύφους πολυουρεθάνης και μιας άνετης εσωτερικής επένδυσης. Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη συνολική προστασία της κεφαλής και των ζωτικών λειτουργιών της, τα F1 πυροσβεστικά κράνη είναι επίσης εξοπλισμένα με:
msa_gallet_13
Εύκολη Λύση - συναρμολόγηση:
Εύκολη λύση και συναρμολόγηση, για πλύση, συντήρηση ή αντικατάσταση τον τυχόν φθαρμένων τμημάτων, από τον ίδιο τον χρήστη.

msa_gallet_054 - Πτυσσόμενη Προστατευτική Ασπίδα:
διάφανη- χρυσού για προστασία από την ακτινοβολία.

msa_gallet_14

5 - Ενσωματωμένα Γυαλιά Προστασίας:
κατά των κραδασμών, βλήματα, πιτσιλιών κτλ

msa_gallet_22

Σύστημα "KITFIX":
με στάδιο 3- ρυθμίσεων της μάσκας για σωστή, γρήγορη, ασφαλή προσαρμογή με απώτερο σκοπό την άνεση όσο αφορά τον σύνολο μάσκα-κράνος.


msa_gallet_07
2 - Προσαρμοζόμενη Μπροστινή Πλάκα:
που μπορεί να εξατομικευτεί με τις απαιτήσεις (σήμα, λογότυπο) του έκαστου πελάτη.


msa_gallet_01
19/20 -Σύστημα “Ratchet”: Επιπλέον, όλα τα MSA GALLET κράνη μπορούν να εξοπλιστούν με ένα σύστημα γρήγορης προσαρμογής αλλά και ενός συστήματος ανάρτησεις με αυτόματη ασφάλεια-πόρπη για τη βέλτιστη ασφάλεια αλλά και αξιόπιστη προστασία.


msa_gallet_16Σύστημα Επικοινωνίας:
Αυτά τα κράνη έχουν σχεδιαστεί επίσης να μπορούν να εξοπλιστούν με ένα σύστημα επικοινωνίας, το οποίο δύναται να λειτουργεί ενώ φορώντας προσωπίδα ή αναπνευστική συσκευή.


msa_gallet_21Κουρτίνα Προστασίας του Αυχένα:
Ειδικά ολοκληρωμένη Κουρτίνα Προστασίας του Αυχένα, από αργιλούχο μαλλί ή / Nomex (κατά επιλογή).





Σήμερα, περισσότερο από 1 εκατομμύριο MSA GALLET F1 κράνη έχουν παραδοθεί σε περίπου 75 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διατηρώντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα, η MSA GALLET έχοντας ως έδρα το Châtillon-sur-Chalaronne (Γαλλία) είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 (2000 version).

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές από τις αποχρώσεις στις οποίες παράγεται το MSA GALLET F1, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έκαστου πελάτη.
msa_gallet_11
Μαλιστα σε ότι αφορά το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, Αυτό διαθέτει κράνη, MSA GALLET F1, σε δύο αποχρώσεις:
 
msa_gallet_06
msa_gallet_23
Κράνος των Αξιωματικών του Π.Σ.Κράνος των Πυρονόμων,
Υπαξιωματικών και
Πυροσβεστών του Π.Σ.


Οικογένεια των MSA GALLET Πυροσβεστικών Κρανών
msa_gallet_15
Για μια καλύτερη, αποτελεσματική και βέλτιστη προστασία της κεφαλής, η MSA συνιστά τα πυροσβεστικά κράνη F1και F2.


msa_gallet_02F1 SF
Το καλύτερο σας F1 κράνος για αστικές πυρκαγιές. Υψηλών επιδόσεων κράνος που αποσκοπεί στην προστασία των πυροσβεστών κατά των πυρκαγιών, σοκ, διάτρηση, καπνό, οξέα χημικές ακτινοβολίες κατά τη διάρκεια της πυρκαγιών εσωτερικά των κτηρίων.


msa_gallet_19F2 X-TREM
Πολυλειτουργικό και προηγμένης προστασία κράνος με διάφορες εφαρμογές όπως: δασικές πυρκαγιές, αποστολές διάσωσης, βιομηχανικής προστασίας, προστασία μέσα σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον κτλ
 

 

 
msa_gallet_09F1 S και F1 E
Υψηλών επιδόσεων κράνος που αποσκοπεί στην προστασία των πυροσβεστών κατά των αστικών πυρκαγιών, ειδικά σχεδιασμένο για πυροσβέστες με μεγάλο μέγεθος κεφαλιού.


msa_gallet_08

FUEGO
Μέγιστη προστασία του κεφαλιού.


Αξεσουάρ
Τα πυροσβεστικά κράνη που διατίθενται με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, όπως κουρτίνες προστασίας αυχένα , φακό, επικοινωνιακά συστήματα, αναπνευστική συσκευή, ακουστικά προστασίας, ανακλαστικά αυτοκόλλητα κ.τ.λ.

msa_gallet_24Πυρίμαχες κουρτίνες προστασίας του αυχένα:
Κουρτίνες αυχένα από αργιλούχο μαλλί ή / Νomex για F1 και F2 τα κράνη,για την μέγιστη προστασία του Πυροσβέστη.

 
 
msa_gallet_20Φανός αντιεκρηκτικού τύπου:
Ο φανός XP έχει σχεδιαστεί για τους βιομηχανικούς κινδύνους και τις αστικές πυρκαγιές, χάρη στην αυτονομία, την εργονομία και την προσαρμοστικότητα στις MSA GALLET F1 και F2 πυροσβεστικά κράνη.
 
 

msa_gallet_12Ανακλαστικά αυτοκόλλητα: 
Ανακλαστικά αυτοκόλλητα, διατίθενται σε διάφορα χρώματα.
 

 
 
msa_gallet_03Γυαλιά Προστασίας: 
Προσαρμόσιμο για όλες τις εκδόσεις του F2XTREM, γυαλιά προστασίας είναι διαθέσιμα σε διάφορες συνθέσεις.
 
 
 
msa_gallet_18MSA SORDIN:
Ακρόαση προστασία και αλεξήλια. Το F2 XTREM κράνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με MSA SORDIN ακουστικά προστασίας και αλεξήλια.
 
 
Άλλα Αξεσουάρ 

Η MSA GALLET προτείνει, επίσης, διάφορα εξαρτήματα, προσαρμόσιμο στις F1 κράνη, προσφέροντας μια πρόσθετη άνεση στο χρήστη.
 
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το όλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της MSA, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
msa_gallet_10
Πηγή αποτέλεσε το άρθρο του Αρχ/στη Στρατήλα Νεκτάριου, από την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top