0
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Δάφνη-Μέλα Ζακύνθου, όπου επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά ξέσπασε και σε δασική έκταση της περιοχής Μέρωνας Ρεθύμνης. Επί τόπου βρίσκονται 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, πεζοπόρο τμήμα οκτώ ατόμων και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη η φωτιά έξω από το χωριό Βαρικό της Φλώρινας, κοντά στην Πτολεμαΐδα η οποία ξέσπασε από άγνωστη αιτία τα ξημερώματα και εκτιμάται ότι έχει κάψει τουλάχιστον 1.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 15 στρέμματα δάσους.

Νωρίς το πρωί έσβησε μια διαφορετική πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις εργοστασίου ψυγείων στη βιομηχανική περιοχή της Φλώρινας.

Υπό μερικό έλεγχο το απόγευμα η πυρκαγιά στην περιοχή Βελανιδιά Αργολίδας.

Ακόμα, πλήρως κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε ορεινή δασική περιοχή κοντά στην κοινότητα Ζέρβης του νομού Πέλλας, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, κοντά στη λίμνη Βεγορίτιδα.

Υπό πλήρη έλεγχο και η φωτιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο στη Σαλαμίνα, η οποία απείλησε οικισμό και ενώ προκάλεσε ζημιές στις αυλές τριών κατοικιών.

Πηγή ://www.tanea.gr/

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top