0

Ανακοίνωση για την ίδρυση ενός νέου κλιμακίου του Ε.Σ.Ε.Π.Α.Ανακοίνωση για την ίδρυση ενός νέου κλιμακίου του Ε.Σ.Ε.Π.Α.
Ανακοίνωση της 18ης Ιουλίου 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση ενός νέου κλιμακίου του Ε.Σ.Ε.Π.Α. στην Αθήνα .

Η Εμπορική Τράπεζα και το Ε.Σ.Ε.Π.Α., δημιουργούν το κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Τραπέζης, στη Βαρυμπόμπη .

Την Δευτέρα 23.07.2012 θα ξεκινήσει η λειτουργία του .

Για το σκοπό αυτό, αποστέλλεται ένα όχημα 6Χ6 Pinzgauer των 800 Λίτρων, υλικό και ατομικός εξοπλισμός για τους πρώτους 10 Εθελοντές.

Σε δεύτερη φάση όταν αποκτήσουμε περισσότερους εθελοντές θα αποσταλεί και ένα Steyr 590 των 2000 Λίτρων προκειμένου να αναβαθμιστεί το κλιμάκιο σε σταθμό.

Η Εμπορική Τράπεζα αποδεικνύει πάντα, την μεγάλη της ευαισθησία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, με αποτελεσματικότητα και πράξεις ουσίας .

Το Ε.Σ.Ε.Π.Α. ευχαριστεί ακόμη μια φορά τον μεγάλο του χορηγό.

Θυμίζουμε στα μέλη του Ε.Σ.Ε.Π.Α., ότι δεν πρέπει να ξεχνούμε την Εμπορική Τράπεζα για όλες μας τις Τραπεζικές εργασίες.

Η προτροπή αυτή δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά ηθική υποχρέωση .

Συνάδελφοι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι :

Χωρίς την βοήθεια που μας προσέφερε η και συνεχίζει να μας προσφέρει, δεν θα ήμασταν σε θέση να κάνουμε σχεδόν τίποτα και ότι, ο στόλος των Πυροσβεστικών μας οχημάτων, δεν θα μπορούσε να κινηθεί . Είναι δεδομένο ότι η Εμπορική μας κράτησε ζωντανούς στη μεγάλη αυτή κρίση και μας έδωσε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε και να προσφέρουμε το εθελοντικό μας έργο στην κοινωνία και τον τόπο μας.

Νίκος Σαχινίδης Πρ. Δ. Σ. Ε.Σ.Ε.Π.Α.

Πηγή Ε.Σ.Ε.Π.Α.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top