0

Θρήνος στο Πετροχώρι για τον 28χρονο Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στην Πατρών - Πύργου - Κατακλύζεται το facebook από μηνύματα οδύνης  Την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα η κηδεία του
Η Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου βάφτηκε πάλι με αίμα. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος , κάτοικος Πετροχωρίου Αχαΐας, σύμφωνα με την αστυνομία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε μια Βουλγάρα. Αποτέλεσμα ήταν ο 28χρονος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Πρόκεται για τον Δημήτρη Ζαμπέτα του Εμμανουήλ.
Βαριά τραυματισμένη είναι η γυναίκα από τη Βουλγαρία, ηλικίας 30 ετών καθώς και ο επίσης 30 ετών ομοεθνής της και συνεπιβάτης της. Και οι δύο ήταν κάτοικοι του Λάππα Αχαΐας.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 28χρονος κινείτο στο ρεύμα προς Πύργο και το μοιραίο συνέβη στη χλμ θέση 21.800. πριν τη στροφή της  Κάτω Αχαΐας.
Στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική με 3 οχήματα και 6 άνδρες η οποία απεγκλώβισε τον 28χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα παρέμενε εν ζωή, καθώς και την γυναίκα οδηγό του δεύτερου οχήματος.
To Facebook ήδη πλημμυρίζει από μηνύματα οδύνης για τον χαμό του 28χρονου Δημήτρη Ζαμπέτα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στο Πετροχώρι.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top