Το λιμάνι της πόλης Termoli της Ιταλίας

Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ή ακόμα και την κατάστασή του. Ο λόγος για νεαρό εργαζόμενο σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Βενετία τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και μέρες. Πιο συγκεκριμένα από την περασμένη Τρίτη, οπότε και ο νεαρός ένοιωσε έντονους πονοκεφάλους εν πλω και κρίθηκε αναγκαίο να βγει στο κοντινότερο λιμάνι της Ιταλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από το κεντρικό λιμεναρχείο της Πάτρας, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα νεότερο από τον εργαζόμενο του πλοίου, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση από την ασφάλεια του λιμανιού της Πάτρας για να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Το πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μπάρι και Ανκόνας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τέρμολι , που ήταν και η πιο κοντινή πόλη το λιμάνι της οποίας και προσέγγισε το πλοίο. Το μεσημέρι της Τρίτης, αναφέρουν οι πληροφορίες, επικοινώνησε με την οικογένειά του, ενημέρωσε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο από τότε όμως η τύχη του αγνοείται. Το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό και οι γονείς του έχουν θορυβηθεί. Σε σημείο που μετέβησαν στην γειτονική χώρα για να τον αναζητήσουν. Μάταια όμως εώς αυτή την ώρα.

Το πλοίο στο οποίο εργάζεται ο νεαρός έφθασε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Πάτρας, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τύχη του νεαρού παρά μόνο οτι χρειάστηκε να βγει στο κοντινότερο λιμάνι και από την στιγμή που εμφάνισε έντονους πονοκεφάλους.

 Γιάννης Πομώνης

http://www.thebest.gr/
 
Top