Δριμύ κατηγορώ κατά του δήμου Μαραθώνα και ειδικότερα κατά του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου, κ. Αδάμ Μεγαγιάννη εκφράζει με ανάρτησή του στα social media ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά. κ. Γιάννης Δαμιανόγλου, για την συνεχιζόμενη απαξιωτική συμπεριφορά τους, έναντι στο Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά.
Η ανάρτηση του κ. Δαμιανόγλου έχει ως ακολούθως: «Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα, κ. Αδάμ Μεγαγιάννης, αρνήθηκε να χορήγησει καύσιμα στα πυροσβεστικά οχήματα μας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940, με αποτέλεσμα οι δαπάνες των καυσίμων να γίνουν από εμάς, ο δε τελετάρχης κ. Δημήτριος Κατσάνος μας ζήτησε προκειμένου να συμμετέχουμε στην παρέλαση να του δώσουμε φωτοτυπίες από το ασφαλιστήριο και το ΚΤΕΟ των οχημάτων!!!
Βάση ποιου ΝΟΜΟΥ;;; και ποιας ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ;;;
Για ολόκληρη την αντιπυρική περίοδο ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα μας χορήγησε πετρέλαιο για τα δυο πυροσβεστικά οχήματα μας μόνο 180 λίτρα συνολικά, με τελικό αποτέλεσμα να σταματήσει ο σταθμός να προσφέρει υπηρεσίες στην περιοχή, λόγω αδυναμίας ΚΙΝΗΣΕΩΣ των οχημάτων!!!
Ο δήμος Μαραθώνα όμως έλαβε από την Περιφέρεια Αττικής 92.800€ για τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.
Ψήφισαν επιχορήγηση 6.000€ σε είδος για ανάγκες υλικού, αλλά ουδέποτε παραλάβαμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
Παρά την αλληλογραφία και τις αποδείξεις που δώσαμε!!!
Αφού ο δήμος Μαραθώνα δεν διαθέτει βυτίο, ενώ εμείς βρίσκαμε (αγορά) και θα κάλυπτε πλήρως ανάγκες περιοχής μας.
Όλα αυτά για πλήρη ενημέρωση του έργου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.
Ο δήμος μας στερείται ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ, έχοντας την υποχρέωση να έχει, άρα αδυναμία σε οργάνωση στα συμβάντα που προκύπτουν από: πλημμύρα, χιονιά, φωτιά, σεισμός κ.λπ.
Τα έγγραφα για όλα τα ανωτέρω στην διάθεση σας με Αρ. Πρωτοκόλλου προς τον δήμο μας για ενημέρωση υλοποίησης των υποχρεώσεων του!!!
Θεωρώ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ προκειμένου ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας να υποχρεωθεί να πράξει το αυτονόητο για τον ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ως οφείλει βάση ΝΟΜΟΥ.
Για ενημέρωση όλων:
Α-Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ, ΥΑ 1299/2003, ΦΕΚ 423/Β/10.4.2003, Β-Π/Κ 284 Περί μη πρόληψης αποτροπής κοινής βλάβης».

http://www.dimotisnews.gr/
 
Top