ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ
Έγκλημα στη Δροσιά Aχαϊας: "Ακουμπάει" τον δολοφόνο η Αστυνομία
Ένας 46χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών και ανακρίνεται σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 70χρονου Θεόδωρου Μπάτραλη στην περιοχή της Δροσιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o 46χρονος φέρεται να βρίσκεται στον ευρύτερο συγγενικό κύκλο του θύματος. Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που διερευνούν ενδελεχώς και με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, εκτιμούν ότι το κίνητρο ενδέχεται να μην ήταν η ληστεία. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στο tempo24.gr αστυνομικές πηγές "δεν σκοτώνεις εύκολα για 600 ευρώ". Τόσο ήταν το χρηματικό ποσό που είχε λάβει για τη σύνταξή του ο άτυχος ηλικιωμένος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εάν πρωτίστως ο 46χρονος αποδειχθεί ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας (οι έρευνες και η ανάκριση συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση), οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή προσωπικών οικογενειακών διαφορών που προέρχονταν από παλιά. Φέρεται επίσης, ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα να μη μιλήσουν για πολλά χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι Θεόδωρος Μπάτραλης βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στη Δροσιά Αχαΐας, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η εξαφάνιση του θύματος, δηλώθηκε μια ώρα πριν βρεθεί από την οικογένειά του, η οποία ανησύχησε διότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και γι αυτό άρχισαν να ψάχνουν τον ηλικιωμένο. Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι έρευνες από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.


ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

http://policenet.gr/


 
Top