0

Από εκει που μέχρι χθες ο Δένδιας δεν είχε "χαρίσει" ούτε ένα από τα πολύτιμα δευτερόλεπτα του σε βουλευτή του κυβερνητικού εταίρου, σήμερα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πιαστεί από τα ... μαλλιά του ΠΑΣΟΚ, κάλεσε αντιπροσωπεία του κόμματος με το οποίο η ν.δ. κυβερνά, προκεμένου να βρεθεί σανίδα σωτηρίας για την πολιτική επιβίωση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πριν από μιάμιση ώρα πέρασαν την πύλη του υπουργείου βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον κ. Τριαντάφυλλο, από
τους οποίους ο κ. Δένδιας ζητά να υπαναχωρήσουν στη θέση τους περί καταψήφισης του νομοθετήματος, ζητώντας τους να κάνουν έναν ιστορικό συμβιβασμό.
Μάλιστα, φέρεται να τους διαβεβαιώνει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα τους περί της σύστασης διακομματικής επιτροπής και με το πάντρεμα ... συμπιλημάτων από το δικό του έκτρωμα και παλιότερα σχέδια ή προτάσεις αναδιάρθρωσης, ώστε να φτιαχτεί ένας νόμος Φρακενστάιν!!!
Με αυτόν τον τρόπο και τέτοιου είδους ντιλετάντικους πολιτικαντισμούς, επιζητεί να βγει από το αδιέξοδο του φιάσκου, προκειμένου να φέρει όπως όπως στη Βουλή ένα οποιοδήποτε σ.ν., ανεξαρτήτως εάν με τέτοιες αλχημιστικές προσμίξεις, προκύψει ένα καρκινωματικό τερατούργημα για την αστυνομία και για την κοινωνία. Θα έχει όμως διασωθεί ο ίδιος.

Οι πληροφορίες πάντως σημειώνουν ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φαίνονται ανυποχώρητοι, ενώ κρίσιμο αναμένεται να είναι για τον Δένδια και το απόγευμα, όταν θα επιχειρήσει να χρυσώσει το χάπι και στους βουλευτές του δικού του κόμματος.
πηγη bloko.gr

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top