0

ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Π.Π.Υ(Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης)
  Ονομάζομαι @@@@@@   σας αναφέρω.: Μετά από απόφαση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος "Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα  4000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας" προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τη πρόσληψη 4000 Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης  (3400 από εποχικούς πυροσβέστες  και 600 από ιδιώτες Έλληνες πολίτες)στον οποίο έλαβα μέρος ως ιδιώτης Έλληνας πολίτης. Εν συνεχεία με την απόφαση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος έγινε πρόσληψη 4000 Π.Π.Υ. Με απόφαση Αρχηγού  Πυροσβεστικού Σώματος προσλήφθηκαν 32 επιτυχόντες (επιλαχόντες) στις 11/12/12, για  την πλήρωση των κενών θέσεων λόγω διαγραφών.  Με απόφαση του προϊσταμένου Β' κλάδου του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος διαγραφήκαν  4 προσληφθέντες Π.Π.Y. λόγω  μη προσέλευσης τους για ορκωμοσία στις 1/02/2013.Μετά την διαγραφή των άνω τεσσάρων εγώ είμαι  ο @@@@ κατά σειρά  ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ στους πίνακες κατά σειρά επιτυχίας και συνεπώς πρέπει να προσληφθώ για την πλήρωση μιας εκ των άνω τεσσάρων  θέσεων που κενώθηκαν.
  Είμαι άνεργος, πήγα σε δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση  και μου ζητά ένα πολύ μεγάλο ποσό το όποιο δεν το διαθέτω διότι  δεν το έχω (λόγο ανεργίας). Έχω κάνει κάποιες επικοινωνίες με το πυροσβεστικό σώμα η μονή ανταπόκριση και η μονή απάντηση μπορώ να σας την πω σε δυο λέξεις  μόνο "κοροϊδία και περιφρόνηση" και τίποτα άλλο. Έχω χαλάσει 5.000€ σε διπλώματα(μηχανής & επαγγελματικά)  και τώρα δεν με προσλαμβάνουν  στο πυροσβεστικό  σώμα. Οι πίνακες με τα αποτελέσματα έχουν μια χρονική ισχύ η οποία όσο περνά  ο καιρός και ελαχιστοποιείτε.           
   Το  μόνο που έγινε ήταν μια πρόσληψη από εποχικούς στις 27/06/2013 γιατί μόνο εποχικοί??εμείς που έχουμε περάσει αξιοκρατικά τπτ??μήπως οι εποχικοί κάλυψαν και τα δικά μας κενά??τους βόλεψαν κάποιοι??έχουν πιο πολλές ψήφοι εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα?? Και τέλος γιατί έγινε η πρόσληψη μόνο για 225 άτομα από την προκήρυξη των 725 και σε εμάς που είμαστε 8-9 άτομα απο την κατηγορία των ΙΔΙΩΤΩΝ τπτ??Μέχρι τώρα ήταν η δικαιολογία ότι ισχύει ο νόμος με  ΦΕΚ 3010 τΒ' 13-11-2012 Απαγόρευση Ιδιωτών σε Π.Σ 2013-2015, αφού τώρα άνοιξε η σχολή στα Βίλια Αττικής τι γίνεται???

Τέλος γιατί δεν αναφέρονται όλες οι διαγραφές επίσημα στο site του πυροσβεστικού σώματος: www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/anakoinoseis_4000_ppy_31_10/anakoinoseis_4000_ppy_31_10.csp ???




Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top