Ο πτωχεύσας ταμπελογράφος με το Range Rover, τα ταξίδια και τα πάρτυ με τραγουδιστές!


Εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής υπόθεση διάρρηξης τραπεζικών θυρίδων από δυο διαφορετικά Τραπεζικά Ιδρύματα στη Λάρνακα και η κλοπή τεράστιων χρηματικών, τα οποία εμπεριείχαν. Η αστυνομία συνέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης, (28/1) ως ύποπτο ζεύγος από τη Λάρνακα.


Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Πρωταγωνιστής της πρωτοφανούς υπόθεσης κλοπής χρημάτων από Τραπεζικά Ιδρύματα, την οποία αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είναι 36χρονος, ο οποίος διαμένει στη Λάρνακα.  Όλα τα στοιχεία, τα οποία έχουν εως τώρα, ενώπιον τους οι αστυνομικοί ανακριτές, τον δείχνουν ως τον κύριο ύποπτο, ενώ χειροπέδες «φόρεσε» και η 32χρονη σύζυγος του. 

Τo ιστορικό του συλληφθέντα

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί, πως ο 36χρονος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν ιδιοκτήτης εργοστασίου ταπελλογραφίας στη Λάρνακα και στις 12  Φεβρουαρίου 2014,  κηρύχτηκε πτωχεύσας (!) έγινε εκατομμυριούχος.  Χρωστούσε μάλιστα στην Αστυνομία 10 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα.

Η χλιδάτη ζωή

Ο τρόπος ζωής του, όσο και της συζύγου του από τον Μάρτιο του 2015 είχε αλλάξει αισθητά, χωρίς να έχουν εμφανείς οικονομικούς πόρους και εισοδήματα. Τα συχνά ταξίδια και οι διακοπές στο εξωτερικό, τα καινούργια πολυτελή αυτοκίνητα (Range Rover & ΒMW), τα κοσμήματα, οι πιστωτικές κάρτες, οι τραπεζικές θυρίδες,  οι πανάκριβες αγορές , τα ιδιωτικά πάρτυ με γνωστούς τραγουδιστές είναι μερικά από τα οφθαλμοφανή στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν ότι ο πτωχεύσας ταμπελογράφος πλούτισε ξαφνικά!

Ήταν σαν να τους «κούρεψαν»

Την ίδια ώρα, που ο 36χρονος ταμπελογράφος και η σύζυγος του απολάμβαναν τη χλιδάτη ζωή, κάποιοι άλλοι είδαν τα χρήματα τους από τις τραπεζικές θυρίδες, στις οποίες τα φύλαξαν να κάνουν φτερά.

Ένδεκα συνολικά καταγγελίες έγιναν στην Αστυνομία από τις 31 Μαρτίου 2015 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2016, για απωλεσθέντα χρήματα από τραπεζικές θυρίδες σε δυο διαφορετικά Τραπεζικά Ιδρύματα. Δυο περιπτώσεις σε Συνεργατικό Ίδρυμα και οι υπόλοιποι σε Τράπεζα.

Συνολικά από τις ένδεκα τραπεζικές θυρίδες αγνοείται το χρηματικό ποσό των 342 400 χιλιάδων ευρώ! 
http://www.tothemaonline.com/
 
Top