Γενικά αίθριος ο καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.

Μακεδονία – Θράκη
Στη Θράκη τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Από το βραδύ στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 (μείον δυο) έως 15 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία- ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 4 και από το βραδύ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 
Top