Ο... κασμάς πρόδωσε τους τσιγγάνους διαρρήκτες!

Οι τρεις νεαροί είχαν κάνει την διάρρηξη μεταξύ 24 και 28 Δεκεμβρίου, με στόχο το ταμείο του καταστήματος, όπου άνοιξαν όλα τα συρτάρια και πέταξαν στο δάπεδο χαρτιά και φακέλους αναζητώντας χρήματα

Οι «ποντικοί» που εισέβαλαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών, τα έκαναν γης Μαδιάμ και άρπαξαν έναν… κουμπαρά των «Γιατρών του Κόσμου», άφησαν πίσω τους σημαντικά στοιχεία με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους.

Αυτό που πρόδωσε τους δύο 18χρονους τσιγγάνους από τα Διπόταμα Τριφυλίας και τον 19χρονο ομόφυλό τους από τη Βαλύρα, ήταν ένας... κασμάς της υπηρεσίας Καθαριότητας με τον οποίο είχαν διαρρήξει την ξύλινη κεντρική πόρτα του κτιρίου που υπάρχει στο αίθριο του δημοτικού καταστήματος. Φεύγοντας, τον πέταξαν στην αυλή μαζί με ένα φτυάρι, όπου τα βρήκαν οι αστυνομικοί και τους ταυτοποίησαν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Οι τρεις νεαροί είχαν κάνει την διάρρηξη μεταξύ 24 και 28 Δεκεμβρίου, με στόχο το ταμείο του καταστήματος, όπου άνοιξαν όλα τα συρτάρια και πέταξαν στο δάπεδο χαρτιά και φακέλους αναζητώντας χρήματα. Δεν βρήκαν, όμως, και πήραν τον κουμπαρά που είχε μέσα το πολύ 400 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

 
Top