Πρ. Πυροσβεστών Ηπείρου Ζώης Μαργέλης: Όποιος βουλευτής της Ηπείρου ψηφίσει αυτό το ασφαλιστικό, την πόρτα της Πυροσβεστικής να την ξεχάσει!

Ο πρόεδρος του σωματείου των πυροσβεστικών υπαλλήλων Ηπείρου Ζώης Μαργέλης μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 κάνοντας αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που πρόκειται να δημιουργήσει το νέο ασφαλιστικό στα σώματα ασφαλείας και ιδιαίτερα στους Πυροσβέστες.

Ο κ Μαργέλης σχολίασε ότι με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν αφενός θα φθάσουν να δουλεύουν για 35-40 χρόνια μέχρι να συνταξιοδοτηθούν αφετέρου παρόλο που θα πληρώνουν αυξημένες εισφορές θα δουν τη σύνταξή τους να έχει σοβαρές μειώσεις.

Ο πρόεδρος των πυροσβεστών τόνισε ότι θα παραδώσουν ένα ψήφισμα στους Βουλευτές της Ηπείρου και τόνισε ότι  «Όποιος βουλευτής της Ηπείρου ψηφίσει αυτό το ασφαλιστικό, την πόρτα της Πυροσβεστικής να την ξεχάσει»

Τέλος ο κ Μαργέλης αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις στις οποίες οι Πυροσβέστες θα συμμετέχουν σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «εμείς έχουμε μάθει από πόλεμο» ενώ έκανε κάλεσμα για την  πανελλαδική, ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00.


PrevezaToday.gr
 
Top