Μηνύουν τον Επαγγελματικό Εμπορικό Σύλλογο Πόρου.

  Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που το mellon.gr έφερε στην δημοσιότητα την ύπαρξη επιστολής προς τον Αρχηγό του Λιμενικού εις βάρος του Λιμενάρχη, που φέρεται  να υπογράφει ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου.
Ακολούθησε δελτίο τύπου του συλλόγου,όπου διαψεύδουν(χλιαρά)την ύπαρξη τέτοιας επιστολής και δεσμεύονταν ότι θα την πάρουν από τον Αρχηγό του Λιμενικού.
Έκτοτε ο Γ.Γ του συλλόγου Δημήτρης Συξέρης (φωτο),το πηγαίνει από Τρίτη σε Τρίτη,προφασιζόμενος ότι δεν του την δίνουν.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, γιατί εκτός τις αναλήθειες και τις συκοφαντίες εις βάρος του Λιμενάρχη Πόρου,σύμφωνα με πληροφορίες μας , αναφέρονται και τα ονόματα της πλοιοκτήτριας Ρίτσας Δαρσινού,του επιχειρηματία και μέλους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πόρου Δημήτρη Γρίβα και του γράφοντος δημοσιογράφου Βασίλη Λαζαρίδη.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Γ.Γ του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Πόρου είναι κοινωνός του περιεχομένου της επιστολής αφού όπως ο ίδιος λέει του την έχει διαβάσει ο Αρχηγός του Λιμενικού.
Για τον Γ.Γ λοιπόν του Συλλόγου Δημήτρη Συξέρη και προκειμένου να "διασκευάσει" τις όποιες σκέψεις γίνονται,είναι να δώσει στην δημοσιότητα την αίτηση που έχει καταθέσει στον Αρχηγό του Λιμενικού ή όπου αλλού (με πρωτόκολλο)και ζητάει την επιστολή αυτή.
Δεν ξέρουμε αν θα το πράξει,γνωρίζουμε όμως ότι οι τρεις πολίτες που αναφέρονται τα ονόματά τους, προσφεύγουν σύντομα στην Δικαιοσύνη εις βάρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου.


http://www.limenika-nea.blogspot.gr/
 
Top