0
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 118 ΜΕΓΑΡΑ: 20/ 12/2013
ΠΡΟΣ:
1) Πίνακες ανακοινώσεων Υπηρεσιών
2) Ενημέρωση Πενταετών
ΘΕΜΑ: « Ενημέρωση Πενταετών Πυροσβεστών για την συνάντηση με τον κ. Αρχηγό. »
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον κ. Αρχηγό και του τέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα τα όποια και απάντησε ευχάριστα .
Για τα Μ.Α.Π. τόνισε ότι δεν υπάρχουν και δεν γνωρίζει πότε θα μπορεί να μας χορηγήσει .
Τέθηκε το ερώτημα εάν υπάρχει πιθανότητα να βγουν νωρίτερα και περισσότερα νυχτερινά ,αργίες. εξαιρέσιμα ,έκτος έδρας και Κυριακές ώστε να εργαστούμε από την αρχή της χρονιάς και είπε όχι .
Για το ωράριο εργασίας ξεκαθάρισε ότι όταν ο μήνας έχει 30 είναι 162 ώρες εργασίας και όταν έχει 31 οι ώρες είναι 166 , για τις αργίες τον εορτών και γενικά, που δεν θα εργαστούμε οι ώρες θα μεταφερθούν σε εργάσιμες ημέρες έως συμπληρώσεως τον ωρών 162 ή 166 που θα έχει ο μήνας .
Προβάλλοντας τα επιχειρήματα γιατί πρέπει οι οδηγοί να πάρουν το 150αρι, ήταν απόλυτος και είπε ξεχάστε το 150αρι, τώρα πια είσαστε σε άλλο εργασιακό καθεστώς .
Για το θέμα της πληρωμής για τα νυχτερινά, υπερορίες, Κυριακές, εξαιρέσιμα και εκτός έδρας για τους μήνες από Ιούλιο έως και Οκτώβριο το αργότερο έως το τέλος του έτους θα τα πάρουν οι Π.Π.Υ. και οι Συμβασιούχοι .
Για την μισθολογική ωρίμανση θα βγει διαταγή που θα αναφέρετε αναλυτικά τα μισθολογικά κλιμάκια του καθενός μας ξεχωριστά με την ημερομηνία χορήγησης και σε περίπτωση που θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα θα υποβάλετε αναφορά προς την υπηρεσία σας προς αποκατάσταση.
Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top