0

 
Συζήτηση με θέμα «Ναρκωτικά – AIDS – Αιμοδοσία» πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με την τιμητική παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου.
Τον κ.κ. Ιερώνυμο υποδέχθηκε στην Πυρ/κή Ακαδημία ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου μαζί με το Διοικητή αυτής Υποστράτηγο ΠΣ Νικόλαο Λαθύρη.
Ο Αρχηγός του Π.Σ. απευθυνόμενος στο Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο, τόνισε μεταξύ άλλων : «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε, να βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Τα θέματα της σημερινής συζήτησης είναι τα Ναρκωτικά - το AIDS και η Αιμοδοσία. Τα δύο πρώτα είναι μάστιγες που ταλαιπωρούν εκατομμύρια πολιτών σε όλο τον κόσμο και στην πλειοψηφία τους νέους ανθρώπους. Είναι γνωστή η ευαισθητοποίηση σας σε τέτοιου είδους θέματα που ταλανίζουν τη νεολαία μας και η προσφορά σας με τις δραστηριότητες της Αρχιεπισκοπής τεράστια. Όσον αφορά το τρίτο θέμα, την αιμοδοσία και εκεί το έργο της Αρχιεπισκοπής είναι πολύ σημαντικό και η παρουσία σας εδώ δίνει έμφαση και στις δικές μας προσπάθειες για ενημέρωση και προσφορά […]».
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Δημοσιογράφος κ. Κ. Αρβανίτης, ο Παθολόγος κ. Π. Γαργαλιάνος και ο Αιματολόγος κ. Κ. Σταμούλης, ενώ την παρακολούθησαν o Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Υπουργείου ΔΤΠΤΠ , Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, o Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ. Υποστράτηγος Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών, ο Προϊστάμενος Α΄ Κλάδου του Α.Π.Σ., καθηγητές και όλοι οι σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Στις 3 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισθεί από την Πυροσβεστική Ακαδημία, εθελοντική αιμοδοσία.


Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top