0

Ο Δήμος Ερυμάνθου αθόρυβα αλλά συστηματικά συνεχίζει με δράσεις «Προσφοράς και Αλληλεγγύης» στην τρέχουσα εορταστική περίοδο προκειμένου να δοθεί μια μικρή έστω ανακούφιση και να ενισχυθεί το «Εορταστικό τραπέζι» σε οικογένειες της περιοχής που δοκιμάζονται.
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Ερυμάνθου διέθεσε χρηματικό ποσόν για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων κατοίκων με την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης.
Ο Κοινωνικός Τομέας συνεχίζει να επιτελεί ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας, προκειμένου τις άγιες μέρες να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.
Επίσης με την υποστήριξη του Δήμου και την παρουσία των δύο δομών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», πραγματοποιήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα η καθιερωμένη προς τους δημότες διανομή βασικών ειδών διατροφής για τη στήριξη πολυμελών οικογενειών, μοναχικών και ηλικιωμένων ατόμων.
Ο Δήμαρχος Θάνος Καρπής, τόνισε πως "η σκέψη όλων μας στρέφεται σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας και είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που περιμένουν μια μικρή έστω βοήθεια και συμπαράσταση. Οφείλουμε με τις ενέργειές μας να τους διαβεβαιώσουμε  ότι δεν είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία.

Ευχαρίστησε τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές του για την προσφορά και το έργο τους που ενισχύει τους κατοίκους της περιοχής και στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και τους συμπολίτες που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Δήμου Ερυμάνθου, τονίζοντας ότι '' η στήριξη αυτού του έργου από τον καθένα μας, αποτελεί βοήθεια ανεκτίμητη για εκατοντάδες συνανθρώπους μας''

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top