0
21.12:Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στο Γεράκι της Αμαλιάδας η οποία επεκτείνεται πλέον προς Κορυφή, όπως μεταδίδει το ilialive.gr.

Μεγάλα προβλήματα στην κατάσβεση αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες  εγκλωβίζονται μέσα στους καπνούς και ξεμένουν από αποθέματα νερού.

19.01:Διαστάσεις έχει παρει η νέα δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Γεράκι, στη θέση "Μάρμαρα", στην Αμαλιάδα. Λόγω βλάβης των δύο canadair και του ενός ελικοπτέρου η Ηλεία έχει μείνει χωρίς εναέρια μέσα.
Ζητήθηκαν canadair από την Ελευσίνα...
Σύμφωνα με το IliaLive η φωτιά έχει ξεσπάσει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου απο το χθεσινό μέτωπο.
Έχουν σταλεί ενισχύσεις απο τις άλλες πυροσβεστικές υπηρεσίες του νομού. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό αφού πρόκειται για πυρκαγιά στην ίδια περιοχή, την ίδια ώρα με τη χθεσινή πυρκαγιά.
Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, φωτιά εκδηλώθηκε και στην Ζάκυνθο, στη θέση Φιολίτης, που καίει χαμηλή βλάστηση. Εκεί βρίσκονται οκτώ οχήματα, 18 πυροσβέστες και δύο Pezetel.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε δασική έκταση στα Καστέλλια του Δήμου Γραβιάς στη Φωκίδα, για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και δύο Pezetel.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top