0


Όλα έγιναν σήμερα το πρωί στην Αγία Τριάδα Μώλου, όταν μια 86χρονη γριούλα, προσπάθησε να κάψει κάποια ξερόχορτα. Λόγω του αέρα η φωτιά "ξέφυγε" και πήγε σε δυο διπλανά οικόπεδα. 

Η Π.Υ. ενημερώθηκε στις 9:35΄ για το συμβάν και στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα, ένα από τη Λαμία και ένα από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο
συμβάν είδαν ότι μέσα στο ένα οικόπεδο υπήρχε μια αποθήκη-παράπηγμα η οποία είχε πιάσει φωτιά και επιχείρησαν πρώτα εκεί, χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα υπάρχουν χρώματα, γκαζάκια και τουλάχιστον μια φιάλη προπανίου (Δείτε παρακάτω φώτο).

Όπως είπε στο 
LamiaReport ένας από τους γείτονες, ξαφνικά άρχισαν οι εκρήξεις και έγινε χαμός. Ευτυχώς οι πυροσβέστες ήταν "αστακοί" με κράνη κλπ και ευτυχώς δεν ήταν πολύ κοντά κάποιος από τους περίοικους.

Όταν εκ των υστέρων ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ενημέρωσε ότι μέσα εκτός από τα χρώματα και τα γκαζάκια υπάρχει και φιάλη, οι πυροσβέστες επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους εκεί και τελικά έσβησαν την πυρκαγιά χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη δυσάρεστη έκπληξη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Π.Υ. Λαμίας, Πυρονόμο 
Χρήστο Γκούβα, μας επιβεβαίωσε το συμβάν, ενώ ταυτόχρονα εφιστά την προσοχή σε όσους έχουν υπό την επίβλεψή τους ηλικιωμένα άτομα, να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοια συμβάντα, ειδικά κατά την αντιπυρική περίοδο, τα οποία δυστυχώς, όπως μας είπε ο κ. Γκούβας, δεν είναι και λίγα.




lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top