Καβγάδες, κλοπή και εμπρησμός αυτοκινήτου
Πέραν των 200 ατόμων συμμετείχαν στη συμπλοκή που σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα.
Στο πόδι σήκωσαν χθες τα ξημερώματα την Ξυλοφάγου περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία καβγάδιζαν πλησίον του κυκλικού κόμβου της Κοινότητας. Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή και καταστροφή αυτοκινήτου 25χρονου από πυρκαγιά, που τέθηκε κακόβουλα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:40 λήφθηκε πληροφορία, ότι στον κυκλικό κόμβο της Ξυλοφάγου υπήρχε συμπλοκή μεταξύ μεγάλου αριθμού προσώπων.
Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι κατά την άφιξή τους εντόπισαν γύρω στα 200 άτομα, τα οποία λογομαχούσαν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το επεισόδιο φαίνεται να ξεκίνησε μεταξύ 25χρονου και μερικών κατοίκων της περιοχής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Δεν υπήρξε καμία αναφορά για τραυματισμούς, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:30 τα ξημερώματα λήφθηκε νέα πληροφορία από την Αστυνομία, ότι σε ανοικτό χώρο πλησίον του Γυμνασίου Ξυλοφάγου υπήρχε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον προαναφερθέντα 25χρονο και φαίνεται να κλάπηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η φωτιά τέθηκα κακόβουλα με εύφλεκτη ύλη και η αξία του οχήματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εκτιμάται στα 2 χιλιάδες ευρώ.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Συνεχίζονται οι κλοπές αυτοκινήτων 

Καταγγελίες για κλοπές αυτοκινήτων μάρκας Toyota Vitz σε Λάρνακα και Λεμεσό έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 09:50 και 19:10 προχθές, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της μάρκας Toyota Vitz, άσπρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΚΗΤ 916, αξίας 4 χιλιάδων ευρώ περίπου.
Κατά την ώρα της κλοπής το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη λεωφόρο Αμαθούντος, στη Λεμεσό.
Επίσης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 18:30 και 02:40, χθες και σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του μάρκας Toyota Vitz, γκρίζου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής LAC 923, αξίας 9 χιλιάδων ευρώ περίπου.
Κατά την ώρα της κλοπής το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας στη Λάρνακα.
πηγη h shmerinh
 
Top