ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθμός  Απόφασης  Εγγραφής  64/2012  Πρωτ. Λάρισας
Έδρα  Ιωαννινων  96 Λάρισα  Τ.Θ.94 Καρδίτσα Τ.Κ.43100                      FAX 2441028620 e mail  enosippye@gmail.com

 
Arxontis Kwstas3 copy
                                            
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 19                                    ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Λάρισα 15 Οκτωβρίου 2012                                    
                                                    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

1. Συνάδελφοι πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση για την αναδιαμόρφωση – τροποποίηση του Π.Δ. 170/1996  << Κανονισμός κατάταξης δοκίμων πυροσβεστών και μεταθέσεων του πυροσβεστικού προσωπικού του πυροσβεστικού σώματος >>.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Α.Π.Σ. με την συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενη από πέντε υψηλόβαθμα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος καθώς και αντιπρόσωποι από τους συνδικαλιστικούς φορείς του προσωπικού του Π.Σ.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Π.Σ. που παραβρέθηκαν κατόπιν προσκλήσεως ήταν οι εξής : Ένωση Αξιωματικών ( Ε.Α.Π.Σ. ) , Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Π.Σ. ( Π.Ο.ΕΥ.Π.Σ. ) , Ένωση Πενταετών Ελλάδος
( Ε.Π.Π.Υ.Ε. ).
Η  Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών ( Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. ) αν και ήταν προσκεκλημένη δεν παραβρέθηκε κανείς  στην συνεδρίαση ίσως γιατί  κατάλαβαν πως το θέμα δεν τους αφορά.
Η πρώτη συνεδρίαση ήταν διερευνητική μελετήθηκε όλος ο κανονισμός και οριοθετήθηκαν οι διάφορες κατηγορίες ώστε να ξεκινήσουν οι προτάσεις για την αναδιαμόρφωση του Κανονισμού μεταθέσεων.
Συνάδελφοι η Ένωση μας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτροπή γιατί για πρώτη φορά από την πρόσληψη μας με τον Ν.3938 ο κανονισμός μεταθέσεων θα συμπεριλαμβάνει πλέον και την κατηγορία των Πενταετών Πυροσβεστών.
Σύντομα στην επίσημη σελίδα της Ε.Π.Π.Υ.Ε. θα αναρτηθεί ο κανονισμός μεταθέσεων όπως αυτός έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα και θα ζητηθούν προτάσεις από τα μέλη της Ένωσης για την διαμόρφωση του κανονισμού για τις μεταθέσεις των Πενταετών Πυροσβεστών στο e mail της σελίδας μας enosippye@gmail.com .
Τα e mail θα λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου.
2. Έχουμε πολλές ερωτήσεις για την συνδρομή της Ένωσης και σας επισημαίνουμε τα εξής για να σας λυθούν τυχών απορίες.
Η εγγραφή στην Ένωση κοστίζει 10 ευρώ , η ετήσια συνδρομή κοστίζει 24 ευρώ
Άρα για το έτος 2012 πληρώνετε 10 ευρώ εγγραφή συν 2 ευρώ για κάθε μηνά που σημαίνει Εγγραφή + Οκτώβριος + Νοέμβριος + Δεκέμβριος = 16 ευρώ.
Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η συνδικαλιστή παρακράτηση να γίνετε μέσω της μισθοδοσίας μας αλλά όσων αφορά το έτος 2012 αυτή θα γίνει από τους τοπικούς εκπροσώπους οι οποίοι θα σας παραδώσουν και τις αποδείξεις . Αυτό θα γίνει μόνο για φέτος λόγο ότι οι εγγραφές είναι καθημερινές και το Α.Π.Σ. μέσου του συστήματος του δεν μπορεί να προσθέτει κάθε μέρα ή μήνα και επιπλέον ονόματα . Πιστεύουμε πως από αρχές του 2013 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και δεν θα ταλαιπωρήστε για αυτό το ζήτημα.
Το ποσό αυτό είναι το τελικό και δεν θα έχετε άλλες επιβαρύνσεις .

Σύντομα θα έχουμε νεότερα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν .Για την καλύτερη ενημέρωση προτιμήστε την επίσημη σελίδα μας www. enosi-ppye.blogspot.gr

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης  Γεώργιος                                     Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                Τηλ.6973774868
 
Top