0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε με τιμητικά λόγια σε αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού Ηλείας που συνεργαστήκαμε τα τελευταία τρία χρόνια σε περιπτώσεις κυρίως δασικών πυρκαγιών στις περιοχές Δήμου Ανδρίτσαινας και Φιγαλείας με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις στο σώμα.

Αρχικά να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στο νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο. Του ευχόμαστε καλή θητεία και πάντα υγεία! Με τον κ.Κυριακόπουλο είχαμε εξαιρετική συνεργασία όταν ήταν διοικητής στην Π.Υ.Πύργου και θα έχουμε και στο μέλλον από τη νέα του θέση πλέον.

Αποχαιρετάμε με εγκάρδιο χαιρετισμό έναν ακόμα εξαιρετικό συνεργάτη μας και 'δάσκαλό' μας. Τον μέχρι πρότινος διοικητή της Π.Υ Πύργου Νικόλαο Σπαή. Έναν αξιωματικό με ήθος, με εξαιρετικές αρχές, συνεργάσιμο και χαρούμενο άνθρωπο. Ο κ. Σπαής κατάγεται από το νομό Ηλείας (Νεμούτα - Βασιλάκι) και έχει υπηρετήσει έως τώρα σε σημαντικές θέσεις όπως στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ως διευθυντής Διεύθυνσης Προσωπικού, Προϊστάμενος του Ανακριτικού Γραφείου Διοίκησης και στο Α’ Γραφείο Πυρασφάλειας Π.Υ. Αθηνών, σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στην Αθήνα, την Κεφαλονιά, τη Σάμο, στην 1η ΕΜΑΚ κ.α. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και θητεία στην νέα του θέση στο Πυροσβεστικό Σώμα.Πάντα υγεία!

Καλώς ορίζουμε τον νέο μας διοικητή Πύραρχο Ιωάννη Πετρούτσο στη νέα του θέση, αυτή του Διοικητή της Π.Υ Πύργου και ευχόμαστε η συνεργασία μας να ξεκινήσει και να βρίσκεται μόνιμα σε υψηλά επίπεδα όπως και με τους προηγούμενους. Του ευχόμαστε υγεία και καλή θητεία.

Τέλος, ένας αξιόμαχος αξιωματικός με κύρος και μεγάλη δόση ευθύνης είναι ο Πύραρχος Ηλίας Μανιάτης. Συνεργαζόμαστε τα 3 τελευταία χρόνια σε άψογο κλίμα. Μας έμαθε πολλά, μας βελτίωσε στον τομέα του εθελοντισμού, ήταν παρών πάντα στις δασικές πυρκαγιές και πάντα μας έδινε συγχαρητήρια για το εθελοντικό έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικό μας άνθρωπο, τον Ηλία, τον συνεργάτη μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και υγεία πάνω από όλα.

Οι Ενεργοί Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας
Χαράλαμπος Αποστολόπουλος
Θάνος Χουλιάρας
Γιώργος Γενναίος

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top