0
Νεκρή με κομμένες φλέβες εντοπίστηκε η σολίστ Ελίζαμπεθ Σέφερ


Νεκρή με κομμένες φλέβες εντοπίστηκε η σολίστ Ελίζαμπεθ Σέφερ

Νεκρή σε ερημική τοποθεσία της Καισαριανής βρέθηκε η σολίστ Ελίζαμπεθ Σέφερ, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τις 18 Μαρτίου.

Το πτώμα της εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε προχωρημένη αποσύνθεση. Το άψυχο σώμα της σολίστ έφερε βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού. Δίπλα βρέθηκαν δύο ξυραφάκια. Οι πρώτες εκτιμήσεις αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας αλλά αναμένεται και η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Η Γερμανίδα μουσικός, μέλος της Ορχήστρας Φίλων Μουσικής Καμεράτα, την ημέρα που εξαφανίστηκε βρισκόταν από το πρωί στην καθιερωμένη πρόβα με συναδέλφους μουσικούς στο Μέγαρο Μουσικής. Εκεί λογομάχησε έντονα με έναν συνάδελφό της, εγκατέλειψε την πρόβα και έφυγε συγχυσμένη. Πήγε στο σπίτι της στα Ιλίσια, άφησε το μουσικό της όργανο και χωρίς να την αντιληφθεί κανείς έφυγε παίρνοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Ο Έλληνας μουσικός σύζυγός της απευθύνθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» για να δημοσιοποιήσει την εξαφάνισή της, ενώ ενεργοποιήθηκε και η υπηρεσία Omnibus Alert.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top