0



Παρίστανε την αστυνομικό για 20 χρόνια!

Μάταια οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Λεμεσού, έψαχναν στα αρχεία τους για να εντοπίσουν το όνομα γυναίκας-συναδέλφου τους.

Πενηντάχρονος εκπαιδευτικός, είχε σπεύσει στην Αστυνομία χθες για να καταγγείλει την κακοποίησή του και την εκμετάλλευσή του, από την εν διαστάσει, εδώ κι ένα χρόνο, σύζυγό του. Ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς πως πρόκειται για συνάδελφό τους, που για μια 20ετία υπηρετούσε στη Δύναμη ως μυστική αστυνομικός. Το όνομά της γυναίκας-αστυνομικού τελικά δεν ανευρέθηκε στους καταλόγους της Αστυνομίας κι αποδείχτηκε πως επρόκειτο για «αστυνομικό-μαϊμού», που είχε καταφέρει να πείσει για την επαγγελματική της ενασχόληση, για δύο δεκαετίες και τον ίδιο της τον σύζυγο. 

Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως η 47χρονη σήμερα σύζυγος, έφευγε από το σπίτι της τις νυχτερινές ώρες για το καθήκον, που δεν ήταν άλλο από το να συχνάζει σε παράνομα στέκια του τζόγου και να δοκιμάζει την τύχη της.

Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως σε κάποιο μαγαζί στοιχημάτων εργοδοτείτο για κάποιες ώρες. Μετά και την τελευταία πληροφόρηση για τις δραστηριότητες της συζύγου του, ο ...νυχτωμένος σύζυγος κινεί τις διαδικασίες προς διεκδίκηση χρημάτων που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έδινε στην σύζυγό του. Κι αυτή όπως διαπιστώνεται, τα «επένδυε» σε τυχερά παιχνίδια. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως κανένας από τους συγγενείς της «μυστικής αστυνομικού», δεν είχε αντιληφθεί την παραπλάνηση, ούτε ακόμη τα δύο, ενήλικα τώρα, παιδιά της οικογένειας. 

Μετά την καταγγελία του παραπονούμενου, στην Αστυνομία κλήθηκε για κατάθεση η 47χρονη πρώην σύζυγος του. Χωρίς περιστροφές αυτή παραδέχτηκε τον ρόλο που έπαιζε, λέγοντας στους άναυδους αστυνομικούς, «γιατί όχι αφού γινόμουν πιστευτή». 

Η Αστυνομία δεν εξετάζει οποιαδήποτε υπόθεση, εναντίον της 47χρονης, αφού καμιά υπόθεση εξαπάτησης ατόμου δεν έφθασε στην διεύθυνσή της. Κανένας δεν κατάγγειλε ότι η γυναίκα του συστήθηκε ως αστυνομικός. Το μυστικό της φαίνεται πως δεν προχώρησε πέραν του οικογενειακού της κύκλου κι αυτό ως ψευδής πληροφόρηση. Ούτε ποτέ φόρεσε η γυναίκα στολή αστυνομικού, αφού η ...αποστολή της ως μυστικός δεν το επέτρεπε. 

Υπάρχει η εκτίμηση πως η καταγγελία από τον σύζυγο, ένα χρόνο μάλιστα μετά τον χωρισμό του ζεύγους, επιχειρήθηκε με κίνητρο την εκδίκηση για την πολύχρονη κι απίστευτη εξαπάτησή του.  Είναι φανερό πως η υπόθεση θα πάρει την άγουσα για το Δικαστήριο. 

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top