0


ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ΄ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ΄ΣΤΟ ΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ .ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Ι.Χ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ,ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΕΝΕΣΗΣ,ΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ???Πάτρα: Υπο μερικό έλεγχο η φωτιά στο Καστρίτσι - Χτυποκάρδια για τους κατοίκους που είδαν τις φλόγες να κατευθύνονται προς τα σπίτια τους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ &  ΒΙΝΤΕΟ Δύσκολο το έργο των Πυροσβεστών εξαιτίας των ανέμων
18.34 Επτά στρέμματα έκτασης με καλάμια και χόρτα κατέκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα δίπλα απο το πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να την κατασβέσουν πλήρως.
17.10 Ευχάριστα είναι τα νέα απο το μέτωπο της φωτιάς. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών η φωτιά αυτή την ώρα τίθεται υπο έλεγχο. Νωρίτερα είχε ζητηθεί να απομακρυνθούν ακόμη και τα οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο για τον κίνδυνο επέκτασής της.
17.35 Μάχη για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά απο τα σπίτια στο Κάτω Καστρίτσι δίνουν οι πυροσβέστες. Η φωτιά προχωρά με γοργούς ρυθμούς λόγω του αέρα.
17.16 Οι πυκνοί καπνοί λόγω των ανέμων που φυσούν έχουν "σκεπάσει" την ευρύτερη περιοχή του Ρίου ενώ είναι ορατοί και απο την Πάτρα. Σε πρώτη φάση έχουν σπεύσει στην περιοχή έξι οχήματα της Πυροσβεστικής. Ωστόσο θα ενισχυθούν οι δυνάμεις μέσα τα επόμενα λεπτά. Οι φλόγες αυτή την ώρα επεκτείνονται προς το βουνό και την περιοχή του Κατριτσίου.
17.04 Επι ποδός βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η πυροσβεστική υπηρεσία της Πάτρας μετά την εκδήλωση μιας ακόμη φωτιάς κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε χωράφι που βρίσκεταις το σημείο.
Επι τόπου σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της υπηρεσίας μιας και οι φλόγες βρίσκονται αρκετά κοντά στο κτίριο του ΕΚΑΒ.
















Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top