0

 Το εκλογικό… τον Αύγουστο Το εκλογικό… τον Αύγουστο
Κάθε πράγμα στον καιρό του και το εκλογικό... τον Αύγουστο

Σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, το εκλογικό φιλοδώρημα (των 90 και κάτι ψιλά) δεν έχει ακόμα να φανεί στο Πυροσβεστικό Προσωπικό, που ως γνωστόν δίκην «ψωριάρη» είναι το μόνο από τους ένστολους που εξαιρέθηκε από τη χορήγηση του. Προφανώς η πυροσβεστική ηγεσία, θεώρησε ήσσονος σημασίας για το πυροσβεστικό προσωπικό, την διαδικασία διεκπεραίωσης και χορήγησης του εκλογικού.

Δυστυχώς δεν μας παραξενεύει, μιας και το παραπάνω εντάσσεται στα φαινόμενα «της γνωστής οργανωτικής υστέρησης της καθημερινότητας του Α.Π.Σ.» στα οποία έχουμε πολλάκις αναφερθεί με ανακοινώσεις μας υπό τον τίτλο «ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ». Πάντως μέχρι και σήμερα μας παραμένει άγνωστο η ημερομηνία χορήγησης της παραπάνω αποζημίωσης.

Όσο δε την αποζημίωση για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, από ότι ενημερωθήκαμε από τη σχετική διαταγή, θα ανέρχεται σε εξίσου «αστρονομικό ποσό» (70 και κάτι ψιλά ). Η δε ημερομηνία χορήγησης του, εάν ισχύσει η ίδια οργανωτική τακτική του Α.Π.Σ. προσδιορίζεται στον αναφερόμενο μήνα του τίτλου.

Ελπίζουμε το παρόν να αναγνωστεί από την Σχετική Ειδική Διεύθυνση «ΟΡΘΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ».
Και όταν έρθει ο Άυγουστος θα πάρουμε μια παράταση ακομα!!!

Πηγή:http://www.eaps.gr/

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top