0



Το εκλογικό συνάδελφοι πενταετείς πάει για 15 Ιουλίου για να το πάρουμε , και είναι γύρω στα 85 ευρώ.
Τα εκτός έδρας των ΠΠΥ είναι 30, άλλα επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αναμένουμε το ΦΕΚ το οποίο δεν θα έχει αναδρομική ισχύ. Για τους συμβασιούχους προς το παρόν δεν υπάρχουν εκτός έδρας, Κυριακές, υπερωρίες και νυχτερινά.
Οι συμβασιούχοι συνάδελφοι όπου πέρσι εργάζονταν 15ωρο , το ίδιο ωράριο προβλέπετε να εργάζονται και φέτος βάση διαταγής του ΑΠΣ.
Έμαθα ότι η "Ντόρα" με τους 100(περιπου), έστειλε χαρτί μέσο του δικηγόρου τους στο ΑΠΣ σήμερα πρωί – πρωί για να της χορηγηθεί η γνωμοδότηση του ΝΣΚ για τα γιώτα. Μην βιάζεσαι βρέ συναδέλφισα θα το πάρεις όταν πρέπει . Αλλά δεν μας λεει κάτι για αυτούς τους συμβασιούχους που έγινε η αιτία να μείνουν χωρίς δουλειά;;;;;;πολυ ντορο κανεις και σε βλεπω να περνας επιτροπες με τις "συναδελφισσες" και αν περασετε θα ειναι αξιο λογου..
Βλέπω μέσα από κάποια facebook , blok , κτλ κάποιους-ες (δεν είναι πάνω από 10 αυτοί )να γράφουν ένα σορό μπούρδες εναντίον της ΠΟΣΠΥΔ, εναντίων των γιωτάδων, εναντίον των ΠΠΥ, και να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Γυναίκες να γράφουν έχοντας αντρικά ψευδώνυμα κ.α.
ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Πηγή:http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top