0

Χάλκινη επιτυχία από Έλληνα Πυροσβέστη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON - DO


Χάλκινη  επιτυχία από Έλληνα Πυροσβέστη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON - DO
Χάλκινη  επιτυχία από Έλληνα Πυροσβέστη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON - DO
Χάλκινη  επιτυχία από Έλληνα Πυροσβέστη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON - DO
Με ένα χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON - DO I.T.F. που διεξήχθει 19-22 Απριλίου στην πόλη Maribor της Σλοβενίας ο αθλητής της Α.Ε.Π.Ε. Πυρονόμος Δημητριάδης Παναγιώτης.
Ο Συνάδελφος από την Π.Υ. Νάουσας, έχοντας προετοιμαστεί εντατικά τον τελευταίο ενάμισι μήνα κατόρθωσε να πετύχει μια ακόμη Ευρωπαϊκή διάκριση κατακτώντας το μετάλλιο αυτό στο ομαδικό αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης χάνοντας στον ημιτελικό από τους Ιταλούς, οι οποίοι πήραν τελικά το χρυσό.
Ο Δημητριάδης Παναγιώτης, κάτοχος 3 DAN, έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα συνολικά 11 φορές με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σε διεθνείς διοργανώσεις και 5 συνεχόμενες χρονιές στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος (Wroclaw Πολωνίας 2008, Benidorm Ισπανίας 2009, Skovde Σουηδίας 2010, Bratislava Σλοβακίας 2011, Maribor Σλοβενίας 2012). Έχοντας κατακτήσει συνολικά τρία μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2004,2010,2012) αποτελεί ακόμη μια Διεθνή καταξίωση για τον αθλητή μας, ο οποίος στα 38 του χρόνια πλέον συνεχίζει ακούραστα και με συνέπεια να τιμά το Πυροσβεστικό Σώμα και να υψώνει τη σημαία της Ελλάδας μας ψηλά.
Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντιξοότητες, η Ελλάδα συμμετείχε στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση με αποστολή 8 αθλητών δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση ανάμεσα σε 490 αθλητές από 30 χώρες

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top