0

Πρώην συμβασιούχος μαχαίρωσε το δήμαρχο Ελευσίνας


Το δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά μαχαίρωσε πριν από λίγο πρώην συμβασιούχος μέσα στο δημαρχείο. Ο κ. Τσουκαλάς δέχθηκε χτυπήματα από το δράστη με μαχαίρι στον μηρό, μέσα στο γραφείο του. Συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας 35χρονος, ο οποίος φέρεται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.




Ένας πρώην συμβασιούχος που εργάστηκε στο δήμο Ελευσίνας με οκτάμηνη σύμβαση μαχαίρωσε στο μηρό, μέσα στο γραφείο του τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά. Ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι εκτός κινδύνου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου.

AdTech Ad
Ο δήμαρχος Ελευσίνας, με δύο τραύματα στον μηρό, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν και συνέλαβαν τον δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του δημάρχου Ελευσίνας κ. Τσουκαλά καθώς εξαπέλυσαν  ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που είχε διαφύγει.

με πληροφορίες από ΑΠΕ


ΠΗΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top