1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Την Kυριακή 13/11/2016, στο σκοπευτήριο Νάρρες στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών απο όλη την επικράτεια και με υψηλό συναγωνισμό το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη της Σκοπευτικής κοινότητας που είναι στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. κάθως και στελέχη της Εθνοφυλακής και Απόστρατοι όλων των σωμάτων.


Η Δ.Α. Δράμας με την συμμετοχή 6 αθλητών του Σκοπευτικού Συλλόγου Δράμας, κατάφερε να νικήσει σε μία κύρια κατηγορία και δυο υποκατηγορίες.

Συγκεκριμένα νικητής κατηγορίας standard overall ο Ανθ. ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ιωάννης και 4ος με πολύ υψηλό ποσοστό ο Αρχ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, με αυτά τα αποτελέσματα η ΕΛ.ΑΣ κέρδισε και το 1ο ομαδικό κατηγορίας Standard...

Η Αστ. ΕΓΓΛΕΖΟΥ Μαρία κατέκτησε την 1η θέση στην υποκατηγορία production ladies.

Επίσης οι Ανθ. ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ Ειρήνη και ο Αρχ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γερμανός είχαν πολύ καλή παρουσία και με τα αποτελέσματα του βοήθησαν στην ανάδειξη της Ελληνικής Αστυνομίας ως 1η στη Γενική κατάταξη, με 2η την ομάδα του Στρατού Ξηράς και 3η την Πυροσβεστική.

 Αξιόλογη είναι η παρουσία πολλών Αστυνομικών απο την Αθήνα, Καρδίτσα και την Φλώρινα με διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες.







 

 
Top